La Nucia

LA NUCIA - SPORTSBYEN

La Nucia er en kommune i området Marina Baixa, Alicante, Valencia, Spania. Den grenser til kommunene Altea, Callosa d’En Sarrià, Benidorm, Polop og Alfaz del Pi. La Nucia ligger i en fruktdal mellom Benidorm og Callosa d’En Sarrià, 3 km fra Altea-kysten.
Bysenteret ligger på et fremspring med utsikt over Middelhavet, 51 km nord for Alicante og 8 km nord for Benidorm. Kommunen inkluderer følgende boligområder: Barranco Hondo, Coloma, Bello Horizonte, Panorama og El Tossal.

I La Nucia finner man et fantastisk sportsenter som heter xxPark med et bredt utvalg av fasiliteter og tett samarbeid med aktiviteter i nærheten som f.eks fotball. Byen har fått priser for sin store satsing på idrett. Ikke minst er La Nucia kjent for sine velholdte gater, flotte parker og det enorme søndagsmarkedet som strekker seg over flere kilometer. Her kan man kjøpe av alt fra vakre antikviteter til klær, møbler, frukt, grønt og mye mer.

La Nucia ble gitt av kongen James I of Aragon til Beltran de Bellpuig. I begynnelsen av det syttende århundre, dannet den en del av baronien av Benidorm og tilhørte Alfonso Fajardo, Baron of Polop, av huset Fajardo de Mendoza. La Nucia ble en uavhengig kommune i 1705, etter å ha blitt splittet fra baronien av Polop.
LaNucia2
LaNucia4
LaNucia3
LaNucia1
LaNucia6
LaNucia5

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad