Praktisk info

KORT ELLER LANGTIDSLEIE

Boligene kan du leie fra noen dager og opp til flere måneder. De forskjellige sesongene har forskjellige utleiepriser. Vi er stadig på jakt etter flere utleieobjekter, dersom boligene er den standard vi ønsker å tilby våre kunder.

HØYSESONG: Fra 15. juni til 15. august.

MELLOMSESONG: Fra 1. mai til 15. juni og fra 15. august til 30. september.

LAVSESONG: 1. oktober til 30. april

DIVERSE INFO

I de fleste av Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler. I alle våre boliger er det internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene.

Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsk-/engelsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

TJEN PENGER PÅ DIN BOLIG NÅR DU IKKE BRUKER DEN SELV!

SPANIASERVICE CBS har stor etterspørsel og trenger flere gode boliger for kort - og langtidsleie. Vi har 12 års erfaring som utleier på Costa Blanca Nord. Med ca 60 utleieboliger har vi et solid og godt nettverk, og mange faste leietakere. Nordmenn ønsker boliger med høy standard og sentral beliggenhet gjerne i Albir, Alfaz og Altea og vi i Spaniaservice ønsker å oppfylle feriedrømmene til våre kunder.

Eier du et hus eller leilighet du ikke bruker hele året? Spaniaservice kjenner markedet meget godt, vi ønsker å utvide virksomheten og tilby flere gode utleieobjekter. Vi kan tilby våre huseiere et seriøst og profesjonelt samarbeid, hvor vi ivaretar alt som har med utleie å gjøre.

Vi kommer gjerne på befaring og en uforpliktende prat, ta kontakt med Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen på tlf.: +34 686 938 117 eller på mail: post@spaniaservice.no

Nyttige linker

Rauma sol

Reuma Sol ferie og behandlingssenter ligger idyllisk til, langs Costa Blancas spanske kyst, i et område kjent for å ha Europas beste klima, med over 300 soldager i året.

Costa Blanca Klinikken

Costa Blanca Klinikken Albir ble opprettet for mer enn 14 år siden for å tilby helsetjenester til de skandinaviske turistene og fastboende i Marina Baixa (Alicante) området.

Terra Mitica

En av europas store fornøyelsesparker. Terra Mitica (Mythical Land) er delt inn i fem soner: Roma, Hellas, Egypt, middelhavsøyene og Iberia.

Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa

Kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i alle aldre på Costa Blanca nord - med virksomhet utfra to steder.

Den Norske skolen på Costa Blanca

Den norske skole Costa Blanca ligger nord-øst for Alicante. Skolen ble etablert i 1972, og er nå en veletablert norsk skole i utlandet, med både barneskole, ungdomsskole og videregående skole.

Solgården

På Solgården kan du nyte ferien med et stort tilbud av fritidsaktiviteter. Innholdsrike utflukter med og uten guide, aktivitetstilbud på stedet og underholdningskvelder med dans og annet sosialt samvær gjør oppholdet spennende.

Don Cayo Golf Club

Ligger ved foten av Sierra Bernia-fjellene, ligger dette 9-hullsbanen nær den vakre kystferiestedet Altea med sin historiske gamleby som er klumpet rundt den hvitkalkede kirken.

Den Norske bok-Cafeen

Midt i hovedgaten i tykkeste Albir ligger alle nordmenns foretrukne møteplass. God mat, trygghet, samhold, god service, lesestoff og utfl ukter er den røde tråden som skaper hygge hos Den Norske Bokkaféen i Albir.

Aqualandia

Hvis du er ute etter en morsom dag ute og en uforglemmelig opplevelse, er Aqualandia din Park.

Mundomar

Denne lille dyreparken befinner seg i fjellsiden under Sierra Helada, få minutters kjøring fra Albir, ikke langt fra badelandet Aqualandia.

Terra Natura

Terra Natura er en fornøyelsespark for hele familien og for alle aldre, og er opptatt av å gi mye mer enn bare en enkel fritids- og naturaktivitet.

Den norske skolen Albir

DNS Albir ligger i Alfaz del Pi kommune på Costa Blanca. Skolen er organisert som aksjeselskap og godkjent av norske myndigheter og følger norsk læreplan.

Marianne Tours

I Marianne Tours har vi i gjennomsnitt mer enn 50000 årlige passasjerer, og en flåte på 6 busser på 12, 16 og 55 seter for å administrere overføringer fra flyplassene i Alicante, Murcia og Valencia til de forskjellige punktene på Costa Blanca.

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad