Villa Mimosa – Nyoppusset og fantastisk flott enebolig

Beskrivelse

Som en vakker blomst ligger Villa Mimosa i idylliske og rolige omgivelser på Foya Blanca. Boligen har alltid vært flott, men nå er den vakrere enn noe gang. I juni 2017 ble boligen ferdig oppusset med nytt og lekkert kjøkken, nytt soverom og bad i casitaen (gjestehuset), nytt inngangsparti og stort overbygg med flotte hagemøbler ute ved bassenget. Det nye saltvannsbassenget er en fryd for øyet, det er et av de største på 5 x 10 m pluss trapp med flott belysning og utedusj. Hage og uteområde er vakkert beplantet med frukttrær og blomster. Solsenger og flere sittegrupper, hvor man også kan nyte en kald forfriskning i skyggen på de varmeste dagene. Nytt komplett utekjøkken med koke- og oppvaskmuligheter og gassgrill. Nytt hagebord i tre med 10 sitteplasser. Barnevennlig eiendom med inngjerdet tomt. Alle rom er på et plan i hovedhuset, til sammen 5 soverom og 3 bad inkl. casitaen. Stor og lys stue med salong, spisestue, flatskjerm og bredbånd. Aircondition med kjøle- og varmepumper i stue og alle soverom. Møbler og senger av god kvalitet, boligen er smakfullt innredet, meget velutstyrt og har meget høy standard. Egen takterrasse med fantastisk utsikt over fjellene, hvor man også kan se et glimt av Calpe-klippen i det fjerne. Leietakerne er selv ansvarlig for å kjøpe inn gassbeholdere til utegrillen og rengjøre denne ved avreise. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine boliger.

Prisinformasjon

Prisen fastsettes ut fra antall leietakere og varighet på oppholdet. Innen 7 dager etter at bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneder ved langtidsleie. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring 225 euro og vask av sengetøy/håndklær 20 euro pr. sett kommer i tillegg ved korttidsleie. Ved langtidsleie er renholdet 275 euro og vask av sengetøy/håndklær 20 euro pr. sett.

Dette er inkludert

Ved kortttidsleie er vann og bredbånd inkludert. Det er egen strømmåler i boligen, som leses av ved ankomst og avreise, så strøm kommer alltd i tillegg til leien.

Info om området

Foya Blanca er et boområde som ligger i vakre og rolige omgivelser ca 1,5 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Villa Mimosa ligger ikke langt fra det norske behandlingssenteret “Reuma-Sol”, hvor man kan få fysikalsk eller aromaterapeutisk behandling eller bade i anleggets bassenger. På Reuma-Sol er det også kafè og kiosk og egen norsk dagligvarebutikk som har bl.a. ferskt brød og norske aviser. I tillegg kan “Restaurante El Jardin” anbefales med sin gode norske og spanske meny. Det er ca 3 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Firmaene har norsk/engelsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442524-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: reg nr: VT-442524-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Detaljer

Boligtype : Villa
Land :
Område :
Sted : Alfaz del Pi
Adresse : Calle mimosa 13
Bolig ID : 1128

Romtyper

Soverom : 5
Bad : 3

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad