Mistral 2-1 – Koselig og oppgradert leilighet rett ved stranden

Beskrivelse
Nyoppusset og fin leilighet i sentrum av Albir, beliggenhet 75 m fra stranden. Velutstyrt kjøkken, stue og spisestue, 2 soverom og 2 bad. Direkte utgang til sydvendt balkong fra stue og hovedsoverom. Leiligheten er lys og fin, smakfult innredet med nye møbler, lekre gardiner og en gjennomført stil. Begge soverom har spesielt gode madrasser og dobbeltsengen på hovedsoverommet har TEMPUR-madrass av 1. klasses kvalitet. Tilgang til bredbånd og flatskjerm med norske tv-kanaler. Aircondition i stuen, vifter på soverommene og elektrisk oppvarming. Stort felles basseng med velstelt grøntområdet. Rombeskrivelse Leiligheten er på et plan med følgende romfordeling: Gang, stue, spisestue, kjøkken, 2 soverom og 1 bad, pluss eget toilett med håndvask i gangen. Sydvendt balkong med utgang fra stue og hovedsoverom. Info ute/terrasse Leiligheten er en hjørneleilighet , som ligger i 3. etg. i blokk. Direkte utgang til balkong fra stuen og hovedsoverommet. På balkongen er det en god sittegruppe for 4 personer og havet kan ses mellom palmene … Fra kjøkkenvinduet er det utsikt til bassenget og den vakre Aucalyptus-parken, som er nærmeste nabo. Stort felles basseng med velstelt område. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: https://www.spaniaservice.no

Prisinformasjon

For inntil 4 personer:

Pris pr. uke i høysesong: 700 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 550 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 425 euro
Ved flere personer kommer et tillegg på 50 euro per person per uke.
Langtidsleiepris (minimum 6 ukers leie): 875 euro per måned pluss strøm, vann, gass og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise. Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 130 euro.Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt sted. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Detaljer

ID : 2076
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : c/ Pau Casals, Albir
Område : Costa Blanca nord
Sted : Albir

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Utvendig dusj
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart