Mercuri 20A – Meget lekker og velutstyrt bolig

Beskrivelse

1/2 part av tomannsbolig, ferdigstilt høsten 2004. Boligen ligger sentralt i Albir med gangavstand til sentrum, strand og restauranter. Boligen er over 2 etg. med kjøkken, stue, bad og 1 soverom nede. I 2.etg. to soverom og to bad, med trapp opp til takterrassen. Flere uteplasser og egen takterrasse. Stort felles basseng for urbanisasjonen. Meget velholdt og velutsyrt bolig, høy standard med fine møbler, gode senger og aircondition i alle rom, norske Tv-kanaler og trådløst bredbånd. Aktivisering av nett må bestilles før ankomst. Fra takterrassen er det fantastisk utsikt over byen, havet og fjellene og med ypperlige solforhold kan man nyte solen og det gode liv fra morgen til kveld.

Info ute/terrasse

Boligen har egen takterrasse med hagemøbler, elektrisk grill og solsenger. Flott utsikt over fjellene og byen. Felles uteområde og basseng. Utenfor stue i 1. etg. er det to uteplasser, så ønsker man å nyte en god frokost i skyggen er det også muligheter for det.

Rombeskrivelse Stue / spisestue

Stuen er smakfullt innredet med ny salong og flott spisestue. Aircondition og norske TV-kanaler.

Kjøkken

Nytt og velutstyrt kjøkken med elektrisk komfyr, kjøl/frys, kaffetrakter, m.m. Soverom: 3 soverom, alle med 2 sengeplasser. Et soverom i 1 etg. og 2 soverom i 2 etg. Hovedsoverom i 2 etg. har eget bad. Bad: 3 bad. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Priser for maks 6 personer Mercuri 20A:

Høysesong: 1100 euro per uke. Mellomsesong: 950 euro per uke. Lavsesong: 750 euro per uke.
Minimum 2 ukers leie i høysesong. Innen 7 dager etter bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring 140 euro ved korttidsleie og 180 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro per sett ved avreise.

Priser inkl. vann, norske TV-kanaler og bredbånd. Strøm og gass kommer i tillegg ved kort og langtidsleie. Leietaker må selv kjøpe gassbeholdere til utegrillen ved behov. Det er egen strømmåler i boligen som leses av ved ankomst og avreise.

Info om området

Boligen ligger meget sentralt og det er gangavstand til strand, restauranter, butikker og sentrum. Albir ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante, ca. 45 min. kjøring på motorvei A7. Badeland Agualandia og fornøyelsesparken Terra Mitica ligger ca 15 min kjøring fra Alfaz kommune.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

Boligtype : Enebolig
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Sjøutsikt
Land :
Område :
Sted : Albir
Adresse : Calle Mercuri 20A, Alfaz, Albir
Bolig ID : 1377

Romtyper

Soverom : 3
Bad : 3

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad