Los Alamos 22 – Meget lekker leilighet med byens beste utsikt

Info om boligen

Meget lekker leilighet med sentral beliggenhet i Albir. Leiligheten ligger på hjørnet i 4. etg. og har en fantastisk utsikt over byen og Middelhavet. 2 fine soverom med til sammen 4 sengeplasser og 2 bad, kjøkken med eget lite vaskerom, en lys og moderne stue med spisestue og salong. Stor balkong med byens beste utsikt. Høy standard med aircondition, bredbånd, flatskjerm og norske tv-kanaler. Bredbånd må bestilles før ankomst, slik at linjene kan aktiviseres. Leiligheten er smakfullt innredet og godt utstyrt.  Nr 22 er en hjørneleilighet som har større balkong og bedre utsikt til havet med de vakreste soloppganger. Det er hagemøbler i tre på balkongen. Balkongen ble innglasset i januar 2016, vinduene kan trekkes helt til side, slik at man har full utsikt over Middelhavet, hvor man kan nyte solen og sitte lunt og varmt når vinden kommer fra havet. Los Alamos ligger i hjertet av Albir og fra balkongen føles det som man kan stupe rett i havet, som ligger maks 100 m unna. Fint uteområde i rolige omgivelser på baksiden av blokka, hvor det er et stort, flott basseng med egen barnepool, liten lekeplass og utedusjer. P-plass i garasjeanlegget kan bestilles mot et tillegg i prisen. Min. 2 ukers leie i høysesong. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris for inntil 4 personer:

Pris per uke i høysesong: 950 euro. Pris per uke i mellomsesong: 725 euro. Pris per uke i lavsesong: 625 euro. Obl. sluttrengjøring 120 euro ved korttidsleie og 180 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær 20 euro per person. Ved korttidsleie er vann og nett inkl og strøm er inkl. for inntil 50,- euro pr uke. Dersom forbruket er høyere må mellomlegget dekkes av leietakerne når strømregningene foreligger etter utbooking. Strøm, vann og internett kommer alltid i tillegg ved langtidsleie. Pris per måned ved langtidsleie 1175 euro. Langtidsleie er minimum 6 uker.

Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 2 måneder ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst. Ved langtid skal leien betales på forskudd for 2 måneder av gangen.

Info om området

Leiligheten ligger i norsk 4. etg. på hjørnet av blokken, og har en stor terrasse og en fantastisk utsikt over byen og Middelhavet. Bak blokken, godt skjermet, finner man et velstelt uteområde, med stort felles basseng og et mindre basseng, som er tilrettelagt for barn.  Med sin høye standard og sentrale beliggenhet er leilighetene i Los Alamos et ypperlig valg for en drømmeferie under Spanias blå himmel. I 1. etg. i samme blokk er det en butikk hvor sykler kan leies/kjøpes, en ny kaffebar og sist, men ikke minst flere gode restauranter og byens beste kaffebar. Edf. Los Alamos ligger like ved det store og kjente Hotell Kaktus, i sentrum av Albir. Det er 1 min. gange til stranden, hvor man finner mange gode restauranter og utesteder. Butikker er også i kort gangavstand fra leiligheten. Albirstranden er populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 2 km til Altea, med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459580-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: reg nr: AT-459580-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

Boligtype : Leilighet
Land :
Område :
Sted : Albir
Adresse : Bulevar de Los Musicos, 23, Albir
Bolig ID : 1654

Romtyper

Soverom : 2
Bad : 2

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Utvendig dusj
Garasje
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Hårføner
Norske tv kanaler

Kart

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad