Los Alamos 21 – Fantastisk leilighet med byens beste utsikt

Info om boligen

Lekker leilighet med sentral beliggenhet i Albir. Leiligheten ligger på hjørnet i 4. etg. og har en fantastisk utsikt over byen og Middelhavet. 2 fine soverom med hvert sitt lekre bad, velutstyrt og flott kjøkken, en lys og moderne stue med spisestue og salong. Meget høy standard med aircondition og norske tv-kanaler (flatskjerm). Bredbånd og egen parkingsplass i garasjen, kan bestilles mot et tillegg i prisen. Leiligheten er smakfullt innredet med høy kvalitet på inventar og interiør, og bør oppleves….

Rombeskrivelse

Moderne og velutstyrt kjøkken, med åpning inn til stuen. Lys og fin stue med salong og spisestue til 4 personer. Flatskjerm med norske tv-kanaler og trådløst nettverk. 2 soverom med 4 sengeplasser, gode madrasser og norske dyner og puter. Pluss en sovesofa i stuen som egner som best for barn. 2 lekre og fliselagte bad med wc og dusj.

Info ute/terrasse

Leiligheten ligger i 4. etg. på hjørnet av blokken, og har en stor terrasse og en fantastisk utsikt over byen og Middelhavet. Bak blokken, godt skjermet, finner man et velstelt uteområde, med stort felles basseng og et mindre basseng, som er tilrettelagt for barn. Det er også en egen lekeplass inne på samme område. Med sin høye standard og sentrale beliggenhet, er leilighetene i Los Alamos et ypperlig valg for en drømmeferie under Spanias blå himmel…

Prisinformasjon

Pris for inntil 4 personer:

Pris per uke i høysesong: 950 euro. Pris per uke i mellomsesong: 725 euro. Pris per uke i lavsesong: 625 euro. Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på 50 euro per uke. Obl. sluttrengjøring 100 euro ved korttidsleie og 150 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro per person. Strøm, vann og internett kommer i tillegg ved langtidsleie. Pris per måned ved langtidsleie 1175 euro. Langtidsleie er minimum 6 uker.

Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 2 måneder ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst. Ved langtid skal leien betales på forskudd for 2 måneder av gangen.

Info om området

Edf. Los Alamos ligger like ved det store og kjente Hotell Kaktus, i sentrum av Albir. Det er 1 min. gange til stranden, hvor man finner mange gode restauranter og utesteder. Butikker er også i kort gangavstand fra leiligheten. Albirstranden er populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 2 km til Altea, med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til  spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459579-A. Kategori: standard. According to Spanish law, property is registered for hire with: reg nr: AT-459579-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1597
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Bulevar de Los Musicos, 23, Albir
Område : Costa Blanca nord
Sted : Albir
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Solsenger
Utvendig dusj
Garasje
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Hårføner
Norske tv kanaler

Kart