Edf. Rotonda Bajo J – Moderne og lekker leilighet med høy standard

Om boligen

Bajo J er en lys og lekker hjørneleilighet som ligger på bakkeplan, den er sydvendt og har meget gode solforhold. Høy standard med nytt kjøkken og nye møbler i juni 2017. Beliggenhet langs det gamle elveleiet i Albir, Boulevard de Los Musicos. Gangavstand til stranden og alle service fasiliteter. Leiligheten er meget godt utstyrt. det er oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffetrakter, og den inneholder ellers alt man trenger for et behagelig opphold. Det er 3 soverom, 2 bad, stor stue med salong og spisestue, samt åpen kjøkkenløsning med separat vaskerom. Meget stor og fin terrasse utenfor stuen med to sittegrupper og solsenger. Smakfullt innredet med god salong og spisestue og senger / madrasser av god kvalitet. Det er sentralanlegg med kjøle- og varmepumpe i alle rom og norske tv-kanaler og bredbånd. Rett utenfor døren er det et flott bassengområde. Nytt stort basseng blir ferdigstilt våren 2018. Ca 2 min. gange til begynnelsen av hovedgaten i Albir, som har mange butikker og et hav av gode restauranter. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris for inntil 6 personer:

Pris per uke i høysesong: 1150 euro. Pris per uke i mellomsesong: 875 euro. Pris per uke i lavsesong: 775 euro. Obl. sluttrengjøring: 160 euro pluss vask av sengetøy/håndklær: 20 euro per person. Strøm kommer i tillegg, vann og internett er inkludert.

Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie. Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst.

Om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva mer kan vi ønske mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-464565-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg NR: AT-464565-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

Boligtype : Leilighet
Land :
Område :
Sted : Albir
Adresse : Cami Vell d Altea 40, Albir
Bolig ID : 1562

Romtyper

Soverom : 3
Bad : 2

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Solsenger
Utvendig dusj
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad