Edf. Llobarro – koselig og sentral leilighet med 3 soverom – Albir

Beskrivelse

Leiligheten ligger i hjertet av Albir i hovedgaten Avd. del Albir no 46. 2 F ble pusset opp i 2015, har et lekkert moderne kjøkken og eget vaskerom med vaskemaskin, et pent fliselagt bad med dobbel servant, stor stue med gode møbler, salong og spisestue for 4 personer. Det er 3 romslige soverom med 6 sengeplasser og godt med skapplass. Det er aircon anlegg med kjøling og varmepumper. Flatskjerm og bredbånd. Leiligheten ligger i norsk 3. etg, det er egen  balkong med hagemøbler utenfor stua, som er innglasset med mulighet for og åpnes. Det er heis og egen parkeringsplass ute under tak, bak blokka. Leiligheten ligger på andre siden av gaten for supermarked Consum. Godt utstyrt med kopper og karr, oppvaskmaskin og kaffetrakter o.l. Senger med gode madrasser, sengetøy og håndklær. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

For inntil 5 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 650 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 475 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 425 euro
Ved flere personer kommer et tillegg på 75,- euro per person per uke.
Pris per måned ved langtidsleie (over 6 ukers leie): 900 euro pluss strøm, vann og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring 120 euro og rens av sengetøy/håndklær 20,- euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 180 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva kan vi ønske oss mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-464558-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg NR: VT-464558-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

Boligtype : Leilighet
Land :
Område :
Adresse : Avenida del Albir, 46, Albir, Alfaz del Pi, Spania
Bolig ID : 2198

Romtyper

Soverom : 3
Bad : 1

Fasiliteter

Air condition
WiFi
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad