Utvalgt

Edf. Coliseo 1D – Meget flott leilighet med sentral beliggenhet

Beskrivelse

Meget flott hjørneleilighet med sentral beliggenhet i Albir med gangavstand til strand og alle service fasiliteter. Boligen er bygd med høy standard, og det er lagt vekt på god lydisolering, gulvvarme, marmorgulv, downlights i taket etc. Leiligheten innholder, 3 soverom, 2 bad, stue, kjøkken med separat vaskerom og utgang fra stuen og hovedsoverommet til stor overbygd terrasse med markiser. I mars 2022 ble kjøkkenet pusset opp og det ble  innglasset balkong, hvor man kan sitte lunt og godt når det blir kalde dager. Når det er sol og sommer kan  alle vinduene trekkes helt til side og balkongen blir helt åpen. Leiligheten ligger også ute på finn.no ( kode: 256894731). Boligen er en endeleilighet i 2 etg. med heis, og terrassen går i vinkel og dekker to sider. Leiligheten er svært pent innredet med gode møbler, senger og madrasser og inneholder ellers alt man trenger for et behagelig opphold. Bredbånd, stor flatskjerm med norske kanaler, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, strykejern/brett, kaffetrakter og vannkoker. Boligen er velegnet for bevegelseshemmede.

Info ute/terrasse

Det er et stort felles hageanlegg med barnevennelig svømmebasseng. For de som ønsker å slå noen baller på driverangen, så er det kun 200-300 å gå. Fra terrassen har man utsikt over byen og fjellene rundt. Rombeskrivelse Leiligheten innholder tre romslige soverom med gode senger, to bad, lys og trivelig stue og velutstyrt kjøkken med separat vaskerom. Det største soverommet har eget bad. Begge bad har dusj og gulvvarme. Fra stuen og hovedsoverommet er det utgang til en stor overbygd terrasse med markiser. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris for inntil 5 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 900 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 700 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 575 euro
Dersom det gjelder 6 personer kommer et tillegg på 100,- euro pr. uke.
Pris pr. måned ved langtidsleie: 1050 euro pluss strøm, vann og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring 120 euro og rens av sengetøy/håndklær 20,- euro pr. sett kommer i tillegg ved korttidsleie.
Ved langtidsleie er sluttrengjøring 180 euro pluss vask av sengetøy / håndklær ved avreise.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er vann og internett inkl. og strøm er inkl. med inntil 50,- euro pr. uke. Dersom forbruket er høyere trekkes mellomlegget fra depositumet når regningene foreligger etter utbooking.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt område. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått navnet sitt gravert i hellene. Albirstranden er veldig populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km syd for Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459577-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: AT-459577-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er vårt firma registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, our company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

Boligtype : Leilighet
Land :
Område :
Sted : Albir
Adresse : Carrer Ruperto Chapí, 9, Albir, Alfaz del Pi, Spania
Bolig ID : 1949

Romtyper

Soverom : 3
Bad : 2

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Solsenger
Utvendig dusj
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad