Det Hvite Hus – En drøm av en luksusbolig

Beskrivelse

La Casa Blanca (Det Hvite Hus) er en stor og meget flott enebolig med vakker beliggenhet i rolige omgivelser på Foya Blanca. Hovedhuset har 3 lyse og delikate soverom med til sammen 6 sengeplasser og 2 lekre fliselagte bad. I tillegg er det en liten casita (gjestehus) med 2 sengeplasser og eget moderne bad. Det er et stort og flott kjøkken, stue og spisestue, bod og vaskerom. Det Hvite hus er som en vakker drøm og med en flott beliggenhet med utsikt over fjellene og appelsinlunden som nærmeste nabo, kan man ikke få det bedre i solens land. Meget høy standard og boligen ble ferdigstilt i september 2013. Deretter oppgradert i 2019. God kvalitet på møbler og interiør, smakfullt og vakkert innredet, madrasser og senger av beste merke, aircondtioen i alle rom, flatskjerm med norske tv-kanaler og trådløst nettverk. Solrik og stor tomt med flere fine uteplasser med gode hagemøbler og solsenger. Komplett utekjøkken med grill, kjøleskap og oppvaskmuligheter. August 2017 ble det bygd pergola (overbygd tak) over utekjøkkenet. Stort og flott basseng med lys og strøm/bølge-regulator og egen bassengmann følger med “på kjøpet”. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Boligen er ledig for korttidsleie og leien fastsettes ut fra varigheten på oppholdet og antall leietakere.
Det er minimum 2 ukers leie i høysesong. Innen 7 dager etter boookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring kommer i tillegg med 200 euro . Vask av sengetøy / håndklær 20 euro per sett kommer i tillegg ved avreise.

Dette er inkludert i leien

Vann og internett er inkludert. Strøm kommer i tillegg, strømmåler leses av ved ankomst og avreise.

Info om området

Alfaz del Pi, som på arabisk betyr “fruktbar jord” har en lang og rik historie. I dag har området ca 20.000 innbyggere og med sitt gode klima og frodige landskap har byen blitt et meget populært reisemål for nordmenn. La Casa Blanca ligger i et stille og vakkert område på Foya Blanca, som er ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz. 3-4 km til Albir og ca. 4 km til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr), Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Alfaz del Pi. Området er kjent for sitt gode klima og med over 300 soldager i året er Costa Blanca et paradis på jord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-463877-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: reg nr: AT-463877-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Detaljer

Boligtype : Villa
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Sjøutsikt
Land :
Område :
Sted : Foya Blanca, Alfaz del Pi
Adresse : Calle Rosal 4, Alfaz del Pi
Bolig ID : 1330

Romtyper

Soverom : 4
Bad : 3

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Hårføner
Grill
Norske tv kanaler

Kart

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad