Casa Althea – Stor og koselig villa. 200 m til DNSCB

Beskrivelse

Casa Althea er en stor og koselig villa med privat basseng, stor inngjerdet og barnevennlig tomt og få min. gange til Den Norske Skolen Costa Blanca. Boligen er på to plan med stort kjøkken, to store lyse stuer, spisestue, 3 romslige soverom med dobbeltsenger (som ble pusset opp i 2021) og 2 bad i 1. etg. I stuen er det i tillegg til salong og spisestue ”det gule hjørnet” med stoler i knall gult, et “relaxing corner” med vakker utsikt, perfekt for en rolig lesestund eller bare for å nyte livet…

Det er en utvendig trapp som fører opp til 2. etg, hvor det er en egen romslig hybelleilighet med stue, 1 bad, tekjøkken og 1 soverom med dobbeltseng. Egen balkong utenfor leiligheten i 2.etg, med vakre bueganger og flott utsikt.

Utenfor stuen i 1. etg, er det direkte utgang til en stor overbygd uteplass med hagemøbler og plass til 12 personer, flott basseng med belysning og nytt utekjøkken i 2019. Hagen er pent beplantet med appelsintrær og palmer. Bassengservice er inkl. i leien. Norske tv-kanaler med flatskjerm og trådløst nettverk.

Parking for bil inne på tomten. Rolig og hyggelig nabolag med flere nordmenn, og pga den nære beliggenheten i forhold til Den Norske Skolen, er urbanisasjon Belmonte et meget attraktivt område å bo. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris pr. måned: 1.500 euro pluss strøm, vann, gass og bredbånd, samt sluttrengjøring og vask av sengetøy ved avreise. Ta kontakt for priser for korttidsleie, så kommer vi raskt tilbake med svar. Prisen fastsettes ut i fra antall leietakere.

Ved korttidsleie kommer obl. sluttrengjøring 175 euro i tillegg, og ved langtidsleie kommer sluttrengjøring på 210 euro. Vask av sengetøy/håndklær koster 15 euro per sett. Vann, gass og internett er inkludert ved korttidsleie. Strøm kommer i tillegg.

Info om området

Urbanisasjon Belmonte er et boområde som ligger ca. 1,5 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi, retning mot Den Norske Skolen Costa Blanca og Casa Althea ligger nesten “vegg – i – vegg” med skolen. Rolig og hyggelig nabolag med flere nordmenn, og pga den nære beliggenheten i forhold til DNSCB, er urbanisasjon Belmonte et meget attraktivt område å bo. Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør kommunen Alfaz del Pi til et populært område og Costa Blanca Nord er en av de mest besøkte stedene på fastlands Spania. Albirstranden er veldig populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-459746-A. Kategori: standard.
According to Spanish law, the property is registered for hire with: reg nr: VT-459746-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

Boligtype : Villa
Land :
Område :
Sted : Alfaz del Pi
Adresse : Calle Rio Tajo 38, Urb. Belmonte, Alfaz del Pi
Bolig ID : 662

Romtyper

Soverom : 4
Bad : 3

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Hårføner
Grill
Norske tv kanaler

Kart

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad