Balcon 1A – Flott leilighet med nydelig utsikt

Beskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til på solsiden av Altea med gangavstand til gamlebyen og stranden. Den har to bad og god sengeplass til 4 (eventuelt 5) personer. I leiligheten er det også trådløst bredbånd, og ny stor flatskjerm med norske tv-kanaler. Leiligheten ligger i 2 etg. og inneholder en lys og fin stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, 2 bad og en liten bod. Varmekabler i gulvene på begge bad og i stuen. Høy norsk standard og fantastisk utsikt over havet og byen. Anlegget har 5 etg. og heis. Garasje kan leies i samme bygg mot tillegg i prisen. Aircondition med kjøling og varmepumpe i stuen og hovedsoverom. Flott felles basseng like utenfor døren og kort gangavstand til strand, sentrum og gamle vakre kirkeplassen i Altea. Info ute/terrasse Leiligheten har også en stor terrasse med utemøbler og solsenger, hvor man kan nyte en fantastisk utsikt over Middelhavet, Calpe og Albir. Her bor du sentralt og førsteklasses både ved kort- og langtidsleie. Leiligheten leies ikke ut med jacuzzi. Stort felles basseng ute ble ferdigstilt i juni 2006. Bassenget er stengt om vinteren fom. 1. november hvert år. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris for inntil 4 personer:

Pris per uke i høysesong: 800 euro. Pris per uke i mellomsesong: 575 euro. Pris per uke i lavsesong: 435 euro. Dersom det gjelder 5 personer kommer et tillegg på 60 euro per uke. Obl. sluttrengjøring 100 euro ved korttidsleie og 140 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro per person. Strøm, vann og internett kommer i tillegg ved langtidsleie. Ta kontakt for pris ved langtidsleie. Langtidsleie er minimum 6 uker.

Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 2 måneder ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst. Ved langtid skal leien betales på forskudd for 2 måneder av gangen.

Info om området

Balcon de Altea ligger 5 min. gange fra den gamle vakre kirkeplassen i Altea, som ligger på Costa Blanca Nord. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm, byen som aldri sover, hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er ca 130 km til Valencia.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til  spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442521-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: VT-442521-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1727
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : C/ Menut 3, 1A, Altea
Område : Costa Blanca nord
Sted : Altea
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Utvendig dusj
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Hårføner
Norske tv kanaler

Kart