ATICO D, BALCON DE ALTEA – NYDELIG LEILIGHET MED 3 SOVEROM OG FANTASTISK UTSIKT – FORTSATT LEDIGE PERIODER I SOMMER! TA KONTAKT!

Beskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til på solsiden av Altea (Balcon de Altea) med kort gangavstand til strand, sentrum, marked og gamle kirkeplassen. Med sine lyse og vakre rom, sentrale beliggenhet og fantastiske utsikt, er dette et godt valg for årets feriebolig. Atico D er en flott hjørneleilighet på ca 120 kvm. Det er en stor veranda med havutsikt med lekker stue og åpen kjøkkenløsning, moderne og flott kjøkken med oppvaskmaskin, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, brødrister og alt man trenger for et behagelig opphold. Eget vaskerom ved siden av kjøkkenet med vaskemaskin. Flatskjerm med smart tv og norske tv-kanaler og tilgang til trådløst bredbånd. Tre soverom, og 2 komplette bad, Begge er med dusj, servant og WC. Meget høy standard med aircondition i stuen og i to av soverommene, det siste soverommet har vifter. God standard på møbler, senger og madrasser.

Leilighetskomplekset har fire etg og heis inkl. garasjen i underetg. med egen parkeringsplass. Leilighetene ligger i et vakkert og sentralt boligområde med kort gangavstand til tog- og busstasjon. Eget lite felles basseng like utenfor døren.

Uteplass
Direkte utgang til verandaen fra stuen og hovedsoverom. Uteplassen er romslig og har hagebord med 6 sitteplasser, flere fine sittegrupper og vakker havutsikt.

Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

For inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 925 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 725 euro
Pris pr. uke i lavsesong:  600 euro
Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på 80 euro per person per uke.
Ta kontakt for pris ved langtidsleie.
Obl. sluttrengjøring ved korttidsleie 150 euro og 180 euro ved langtidsleie. Rens av sengetøy/håndklær 20 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området
Balcon de Altea ligger på en sydvent åsside med solrik og fri utsikt til havet. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm hvor man blandt annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

 

Detaljer

Boligtype : Leilighet
Land : Spain
Område : Valencia
Sted : Altea
Adresse : c/ Travesis de Sant Josep 7, Altea
Postnummer : 03590
Bolig ID : 4382

Romtyper

Soverom : 3
Bad : 2

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Garasje
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Vifter
Norske tv kanaler

Kart

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad