ALTEA - KUNSTNERLANDSBYEN

Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kaféer.
Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø.

Du kan nyte utsikten i den gamle bydelen hvis du går mot kirken ”el Consuelo”, som ligger midt i hjertet av gamlebyen i Altea. Landsbyen har bevart sin tradisjonelle Middelhavs-arkitektur med sine blomsterinspirerte brosteinsbelagte gater som inviterer til en spasertur eller man kan nyte lokale matretter i en av de mange restaurantene. Langs den 8 km. lange kysten kan du forvente å finne svaberg, klipper og bortgjemte strender. Ved enden av ”Mascarat” har strendene et krystallklart, turkist vann, dette er et ettertraktet vannsportreisemål.

Langs den vakre strandpromenaden i Altea ligger butikker og flotte restauranter som perler på en snor.

Altea ligger ca. 15 minutter fra Benidorm, byen som aldri sover, hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er ca. 130 km til Valencia.
Altea Galleri7
Altea Galleri6
Altea Galleri5
Altea Galleri4
Altea Galleri3
Altea Galleri2
Altea Galleri1

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad