Alfaz del Pi

ALFAZ DEL PI
- DEN FLERKULTURELLE BYEN

Byens symbol er furutreet. I dag har dette området, som strekker seg over ca. 19 km2, om lag 22 000 innbyggere, hvorav ca. halvparten er innflyttere fra ulike land. I tillegg kommer mange turister gjennom hele året. Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt sted å bo.
Med over 4000 tusen fastboende nordmenn i Alfaz kommune er det norske legesentre, tannleger og optikere, så alt er lagt godt til rette for solhungrige nordmenn.

Den norske skolen Costa Blanca ligger litt utenfor sentrum av Alfaz og dette er den eldste og største norske skolen i utlandet. For skoleåret 2017/2018 har skolen rundt 250 elever og ca. 50 lærere. Skolen har barneskole, ungdomsskole og videregående skole. DNSCB er meget ettertraktet og mange barnefamilier velger å ta et eller flere skoleår her.

Det er ca. 3 km. til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km. til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs akvarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mítica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca. 63 km. fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca. 130 km. lenger nord.
Alfaz7-galleri
Alfaz5-galleri
Alfaz2-galleri
Alfaz1-galleri
Alfaz6-galleri
Alfaz3-galleri
Alfaz4-galleri

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad