Viminal Bajo D – Flott hjørneleilighet med romslig uteplass

Beskrivelse

Flott og romslig leilighet med meget sentral beliggenhet i hjertet av Albir, kort gangavstand til stranden og alle service fasiliteter. Boligen har høy standard, norske tv-kanaler, stor flatskjerm, oppvaskmaskin, vaskemaskin og er ellers godt utstyrt med alt man trenger for et behagelig opphold. Leiligheten innholder, 3 soverom og 2 bad, hvorav det ene badet ble pusset opp i juni 2021 med stor og flott walk-in dusj. Stor stue med salong og spisestue, samt kjøkken med separat vaskerom. Stor terrasse utenfor stuen med sittegrupper, solsenger og hagebord med 8 stoler. Det er en hjørneleilighet som ligger i 1. etg. og har meget gode solforhold. Meget velutstyrt med gode møbler, spisestue, nytt kjøkkenbord og senger og madrasser av god kvalitet. Egen p-plass i garasjeanlegget i underetg. i samme blokk. Det er kjøleanlegg i stuen og på soverom. Rett utenfor døren er det et vakkert hageområde med palmer, “ekte norskt plen med gress” og 2 store basseng, pluss en lekeplass med husker og sklie for de minste. Ca 2 min gange til hovedgaten i Albir, som har mange butikker og et hav av gode restauranter. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris for inntil 5 personer:

Pris per uke i høysesong: 900 euro

Pris per uke i mellomsesong: 675 euro.

Pris per uke i lavsesong: 475 euro

Langtidsleiepris (minimum 6 ukers leie): 1100 euro per måned pluss strøm, vann, gass og nett.

Obl. sluttrengjøring 120 euro ved korttidsleie og 150 euro ved langtidsleie. Dersom det er flere enn 5 personer kommer et tillegg på 75 euro per person per uke. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro per person. Strøm, vann og internett kommer i tillegg ved langtidsleie, og er inkludert ved korttidsleie.

Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 1 måneder ved langtid (minimum 6 ukers leie). Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst. Ved langtid skal leien betales på forskudd for 2 måneder av gangen.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva mer kan vi ønske mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459576-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: reg nr: AT-459576-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1918
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Hageutsikt
Soverom : 3
Bad : 2
Adresse : Bulevard dels Musics 18, Albir
Område : Costa Blanca Nord
Sted : Albir
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Solsenger
Utvendig dusj
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart