Villa Picasso – Stor og vakker villa

Om boligen

Vakker og staselig enebolig på ca 300 kvm med 4 soverom, 3 bad, to store stuer, velutstyrt kjøkken og vaskerom. Villa Picasso ligger i et rolig boområde utenfor sentrum av Alfaz, ca 8 – 9 min. kjøring fra Den Norske Skolen Costa Blanca. Boligen er på to plan med to store soverom og 2 bad i underetg, hvor man har direkte utgang til bassenget og hagen. Meget godt utstyrt med norske tv-kanaler og bredbånd, gode senger og madrasser, lekkert møblert, kjøl- og fryseskap, vaskemaskin, oppvaskmaskin m.m. Eget overbygd utekjøkken med oppvaskmuligheter og grill. Gode solforhold, flere uteplasser med fantastisk utsikt over havet og fjellene. Stor hage som er pent beplantet med palmer og frukttrær og privat basseng. Hagemøbler og solsenger. Mulighet for parkering for 2-3 biler inne på tomta. Villa Picasso har mye sjel og spansk sjarm. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon prisen fastsettes ut fra antall leietakere. Innen 7 dager etter at bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 2 måneders leie ved langtidsleie. Leien forfaller 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring NOK 1.400,- ved korttid og NOK 1.800,- ved langtid. Vask av sengetøy NOK 96,- pr. sett. Ved langtidsleie kommer også strøm, vann, gass og bredbånd i tillegg.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Costa Blanca Nord til et attraktivt område. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1533
Boligtype : Villa
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 4
Bad : 3
Adresse : Calle Picasso 6. Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca nord
Sted : Alfaz del Pi
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Vifter
Grill
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up