Villa Paradiso – Meget lekker og nyoppusset villa

Beskrivelse

Villa Paradiso er en flott bolig i urb. Cautivador i Alfaz del Pi. Boligen er på to plan, leiligheten i 2. etg. er kun for privat bruk og er avlåst og tom når leiligheten i 1. etg. er utleid. Leietakerne får derfor disponere hele uteområde med utekjøkken og et flott basseng. Leiligheten som leies ut i 1. etg. er nyoppusset i 2018, den inneholder stor stue med åpen kjøkkenløsning, 4 soverom og 2 pene fliselagte bad. Boligen er meget velutstyrt og smakfullt innredet med god kvalitet på møbler og interiør. Alt er nytt og lekkert, det er senger med gode madrasser, gode dyner og puter. Lys og lekker stue med salong og flatskjerm med norske tv-kanaler og bredbånd. Aircondition i stuen og på alle de 4 soverommene. Oppvaskmaskin, vaskemaskin, elektrisk komfyr, kaffetrakter og annet man trenger for et behagelig opphold. Barnevennlig og inngjerdet tomt. Eget basseng og store, fine uteplasser, samt takterasser. Stor og solfylt eiendom med plass til parkering av flere biler inne på tomten. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Prisen fastsettes ut i fra sesong, antall leietakere og varigheten på oppholdet. Ta kontakt, så kommer vi raskt tilbake med prisoverslag. Ved langtidsleie kommer strøm,  vann, gass, norske TV-kanaler og bredbånd i tillegg. Strøm kommer også i tillegg ved korttidsleie. Obl. sluttrengjøring NOK 1.200,- ved korttidsleie. Obl. sluttrengjøring ved langtidsleie NOK 1.500,-. Vask av sengetøy/håndklær kommer i tillegg NOK 96,- per sett.

Innen 7 dager etter formell booking foreligger skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 1 måneds leie ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring forfaller 6 uker før ankomst.

Info om området

Urbanisasjon Cautivador er et boområde som ligger i vakre og rolige omgivelser ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Huset ligger luftig med utsikt over dalen og fjellene. Det er ca 3 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 3448
Boligtype : Villa
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 4
Bad : 2
Område : Costa Blanca nord
Sted : Alfaz del Pi

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Grill
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up