Villa Los Olivos – Flott villa i vakre omgivelser

Om boligen

Villa Los Olivos ligger i idylliske og rolige omgivelser på Foya Blanca. Boligen er en stor og flott villa med 4 soverom, 2 bad, stor stue, spisestue og kjøkken, vaskerom og innglasset vinterhage med utsikt over bassengområdet. Stor inngjerdet hage med palmer, pen beplantning og flott basseng. Flere solfylte uteplasser og utsikt til appelsinlunden og Middelhavet. Moderne og lekre møbler av god kvalitet, nye og gode senger og godt utstyrt kjøkken. Nye aircondition-anlegg i alle soverom, flatskjerm med norske tv-kanaler og trådløst nettverk. Velutstyrt bolig med høy standard og alt man trenger for et behagelig opphold i solens land. I tillegg til bassenget i Villa Los Olivos har leietakerne også tilgang til et stort fellesbasseng og en tennisbane på Foya Blanca, som ligger ca 3-4 min. gange fra boligen. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris for oppgis ved forespørsel
Strøm kommer i tillegg ved kort og langtidsleie (langtidsleie er minimum 6 uker). Det er egen strømmåler i boligen som leses av ved ankomst og avreise. Vann og bredbånd kommer i tillegg ved langtidsleie.

Info om området

Villa Los Olivos ligger i urbanisasjon Foya Blanca, som er et boligområde i skjønne og rolige omgivelser ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Boligen ligger ikke langt fra det norske behandlingssenteret Reuma-Sol. Det er ca 3,5 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 8-10 km til Benidorm. Der finner man lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km syd for Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-463876-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: AT-463876-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Detaljer

ID : 1360
Boligtype : Villa
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 4
Bad : 2
Adresse : Calle Los Olivos 11, Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca nord
Sted : Foya Blanca, Alfaz del Pi
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up