Villa Grande – Stor og flott villa med gangavstand til DNSCB

Beskrivelse

Villa Grande er en stor og flott villa med privat basseng og tennisbane med internasjonale mål, stor inngjerdet og barnevennlig tomt med gangavstand til Den Norske Skolen Costa Blanca. Boligen er på ett plan med lekkert kjøkken (ble montert i 2015), stor og lys stue, 5 soverom og 2 bad. 8 sengeplasser. Det er 4 uteplasser med hagemøbler og solsenger, utekjøkken med kjøle- og fryseskap og gassgrill. Eiendommen er pent beplantet med palmer, trær og blomster. Basseng hvor det følger med en egen bassengmann “på kjøpet”. I tillegg til hovedhuset er det en koselig casita (gjestehus) med en liten “strandbar”. Flatskjermer med norske kanaler og trådløst nettverk. Mulighet for parkering av to biler. Rolig og hyggelig nabolag. Pga beliggenheten i forhold til Den Norske Skolen, er dette et godt område å bo i. Villa Grande har høy standard og er en velholdt enebolig med store lyse rom, gode senger og aircondition med kjøle- og varmepumper. Boligen er godt utstyrt med sengetøy, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, mikrobølgeovn og ellers alt annet man trenger for et godt opphold i solens land. Boligen er ledig for kortidsleie og for langtidsleie for skoleåret. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Om området

Boligområdet ligger ca. 1 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi, retning mot Den Norske Skolen Costa Blanca. Rolig. Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør kommunen Alfaz del Pi til et populært område og Costa Blanca Nord er en av de mest besøkte stedene på fastlands Spania. Albirstranden er veldig populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Prisinformasjon

Villa Grande er ledig for langtidsleie for skoleåret. Prisen fastsettes ut fra antall leietakere og varighet på oppholdet. Innen 7 dager etter at bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneder ved langtidsleie. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring 150 euro og vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett i tillegg ved korttidsleie. Ved langtidsleie er renholdet 200 euro.

Dette er inkludert

Tilsyn av basseng og norske TV-kanaler er inkludert.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-470298-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg NR: AT-470298-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1159
Boligtype : Villa
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Annet
Soverom : 5
Bad : 2
Adresse : Calle Antartida 3
Område : Costa Blanca Nord
Sted : Alfaz del Pi
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Grill
Norske tv kanaler

Kart