Villa Alexandra – Nyoppusset villa med fantastisk utsikt

Beskrivelse

Villa Alexandra er en nyoppusset og flott enebolig i urb. San Rafael i La Nucia (ligger på kommunegrensa mellom Alfaz og La Nucia). Boligen er meget velutstyrt og smakfullt innredet med god kvalitet på møbler og interiør. Alt er nytt og lekkert, det er senger med gode madrasser, gode dyner og puter. Lys og lekker stue med salong, peis og og flatskjerm med norske tv-kanaler og bredbånd. Aircondition i stuen og begge soverom. Begge soverommene har også flatskjerm og takvifter. I tillegg er det et lite rom ved siden av kjøkkenet hvor det står en dobbel sovesofa. Oppvaskmaskin, vaskemaskin, elektrisk komfyr, kaffetrakter og annet man trenger for et behagelig opphold. Boligen er på to plan med stue, kjøkken, vaskerom, rom med sovesofa og innglasset stue med sittegruppe og spisestue for 6 personer som vender ut mot bassenget. Barnevennlig og inngjerdet tomt. Eget basseng og store, fine uteplasser både på fremsiden og baksiden av boligen. Stor og solfylt tomt med plass til parkering av to bilder inne på tomten. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris pr. uke i høysesong: 1500 euro. Pris pr. uke i mellomsesong: 1000 euro. Pris pr. uke i lavsesong: 750 euro. Ta kontakt for pris ved langtidsleie. Ved langtidsleie kommer strøm, vann, gass, norske TV-kanaler og bredbånd i tillegg. Ved korttidsleie kommer strøm i tillegg. Obl. sluttrengjøring 150 euro ved korttidsleie. Obl. sluttrengjøring ved langtidsleie 200 euro. Vask av sengetøy/håndklær kommer i tillegg 15 euro per sett.

Innen 7 dager etter formell booking foreligger skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 1 måneder leie ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring forfaller 6 uker før ankomst.

Info om området

Urbanisasjon San Rafael er et boområde som ligger i vakre og rolige omgivelser ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Huset ligger luftig med utsikt over dalen og fjellene. Det er ca 3 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 948
Boligtype : Villa
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Fjellutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Calle Foia Conill 4, Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca nord
Postnummer : 03530
Sted : La Nucia
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Grill
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up