Topazi 6 – Sjarmerende, spansk enebolig med stort saltvannsbasseng

Beskrivelse

Sjarmerende spansk enebolig med stort saltvannsbasseng og fantastisk utsikt. Boligen er meget godt utstyrt og har en fin beliggenhet i et rolig boområde ikke langt fra Den Norske Skolen Costa Blanca. Alle rom på et plan, velutstyrt kjøkken med ny komfyr og oppvaskmaskin, stor smakfull stue, spisestue, 3 soverom og 2 nyoppussede bad. Ny og lekker tv-stue ble ferdigstilt våren 2009. Bredbånd, flatskjerm med norske tv-kanaler, norske dyner og puter. Nytt aircondition på hovedsoverom og vifter i de andre rommene. Stort, privat saltvannsbasseng med låsbar gitterport, som gir trygghet for foreldre med små barn. Rombeskrivelse Boligen har følgende romfordeling: Velutstyrt kjøkken med kjøleskap, kaffetrakter og ny komfyr og oppvaskmaskin. Spisestue med bord og 8 stoler. Lekker og romslig stue med salong og peis. Soverom: Hovedsoverom med dobbeltseng og eget bad med direkte utgang til ny tv-stue. Soverom II med en dobbeltseng og det siste soverommet har 2 enkel senger. Ny og flott tv-stue som ble ferdigstilt våren 2009. Info ute/terrasse Topazi 6 har stor hage med blomster og frukttrær, så kommer man på riktig tid på året kan leietakerne selv plukke appelsiner, sitroner og mandariner i hagen. Flere uteplasser med hagemøbler. Stort saltvannsbasseng på 4 x 10 m. Meget sjarmerende overbygd terrasse med flott utsikt over byen og Benidorm. Boligen leies ikke ut med garasje, men det er mulighet for parkering inne på tomten. Egen bassengmann og gartner er inkl. i leien. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris ved korttidsleie for inntil 6personer: Pris pr. uke i høysesong: NOK 13.500,-. Pris pr. uke i mellomsesong: NOK 8.900,-. Pris pr. uke i lavsesong: NOK 6.900,-. Obl. sluttrengjøring: NOK 1.200,- ved korttid og NOK 1.600,- ved langtidsleie. Vask av sengetøy NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg.

Innen 7 dager etter at bookingbekreftelsen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende en ukes leie ved korttid og 2 måneder ved langtidsleie. Leien inkl. sluttrengjøring forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Ved korttidsleie er strøm, vann og internett inkludert.

Info om området

Boligen ligger i et stille og rolig område ca. 1,5 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Det er ca. 3 km til Albir og ca. 4 km til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr), Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Alfaz del Pi.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-463572-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: reg nr: AT-463572-A. Category: Standard.

I hht spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. In assurance Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1410
Boligtype : Enebolig
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 3
Bad : 2
Adresse : Calle Topazi 6, Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca nord
Sted : Alfaz del Pi
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Grill
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up