Teuladi 8A – Sjarmerende leilighet med fantastisk felles basseng

Beskrivelse

Sjarmerende og koselig leilighet med 3 soverom (6 sengeplasser) og fantastisk bassengområde like ved gamlebyen og kirkeplassen i Altea. En av byens flotteste bassengområder med stort basseng, barnebasseng, tennisbane og lekeplass. Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til i Altea med kort gangavstand til strand, sentrum, marked og gamle kirkeplassen.

Lekker stue og fint kjøkken med elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, brødrister og det meste man trenger for et behagelig opphold. Det er vaskerom med vaskemaskin, men ikke oppvaskmaskin. Flatskjerm med norske tv-kanaler og tilgang til trådløst bredbånd. Høy standard med aircondition i alle rom, fine møbler og senger av god kvalitet.

Leiligheten ligger på bakkeplan med stor, trygg og barnevennlig uteplass og flere sittegrupper, samt solsenger. Direkte utgang til terrassen fra stuen. Egen parkering på parkeringsplassen like utenfor.

Leilighetene ligger i et vakkert og sentralt boområde med kort gangavstand til tog- og busstasjon, butikker og restauranter.

Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter.

Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: https://www.spaniaservice.no

Prisinformasjon

For inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 700 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 500 euro 
Pris pr. uke i lavsesong: 425 euro
Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på 75 euro per person per uke.
Ta kontakt for pris ved langtidsleie. Innen 7 dager etter bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie.
Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring 100 euro ved korttid og 140 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.

Ved langtidsleie kommer alltid strøm, vann, gass og bredbånd i tillegg til leien. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Om området

Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm, byen som aldri sover, hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er ca 130 km til Valencia. Ref. Teuladi.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459940-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg NR: AT-459940-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1674
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Hageutsikt
Soverom : 3
Bad : 1
Adresse : Teuladi 8A, Altea
Område : Costa Blanca nord
Sted : Altea
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart