Residencial Orly – Fin og fargerik leilighet

Info om boligen

Koselig og fargerik leilighet i hjertet av Albir med 2 soverom og 2 bad. Sentral beliggenhet bare få minutters gange til strand, restauranter og butikker. Leiligheten ligger på bakkeplan og har en stor skjermet uteplass helt uten innsyn fra gaten. Uteplassen er fliselagt med en liten kjøkkenkrok med vask. Sittegruppe med stort bord, samt to solstoler. Barnevennlig, inngjerdet og pent beplantet hage. Kjøkken med eget vaskerom med ny vaskemaskin og ny elektrisk varmtvannsbereder. Det er kjøl/frys, mikroovn og elektrisk komfyr. Det er ikke oppvaskmaskin. Koselig innredet stue med en sofa i god kvalitet og en god Tv-stol, flatskjerm med norske tv-kanaler. Aircondition med kjøling og varmepumpe i stuen. Bredbånd er installert.  2 soverom med takvifter og 2 bad, det ene med dusj og det andre med badekar. Hovedsoverommet har dobbeltseng og eget bad. Det andre soverommet har 2 enkle senger. Til sammen 4 sengeplasser. Velholdt borettslag i rolige og vakre omgivelser. Flott uteområde med felles basseng og eget barnebasseng, pent beplantet og velholdt. Leiligheten er velutstyrt og ønsker man en stor og trygg uteplass kan Orly anbefales for store og små…. Egen parkeringsplass i garasjeanlegget mot et tillegg i prisen.

Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

For inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 720 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 540 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 450 euro
Ta kontakt for pris ved langtidsleie (minimum 6 ukers leie).
Ved flere personer kommer et tillegg på 50 euro per person per uke.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 140 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva kan vi ønske oss mere….

Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter.

Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 3818
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Ved strand
Utsikt : Hageutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Bulevar de los Músicos 9, Albir, L'Alfàs del Pi, Spania
Område : Costa Blanca nord
Postnummer : 03581
Sted : Albir
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Garasje
Privat parkering
TV
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Norske tv kanaler

Kart