Edf. Beatriz 2D – Koselig leilighet med meget sentral beliggenhet

Info om boligen
Lys og pen leilighet med sentral beliggenhet i Albir. Leiligheten ligger i en liten sidegate til det norske legesenteret, Costa Blanca Klinikken, og har butikker, restauranter og stranden like rundt hjørnet. Leiligheten ligger i norsk 3. etg, har 2 soverom og 4 sengeplasser, 1 bad, åpen stue med salong og spisestue og direkte utgang til liten balkong, som har formiddagssol. Nymalt, smakfullt innredet, norske tv-kanaler og bredbånd. Felles basseng og hage like utenfor døren. Nytt kjøkken (i august 2017) med kjøle- og fryseskap, kaffemaskin o.l. Eget vaskerom med vaskemaskin. En koselig leilighet med gode møbler, senger og madrasser, godt med sengetøy / håndklær og ellers alt man trenger for et behagelig opphold. Flatskjerm med norske tv-kanaler og bredbånd. Aircondition med kjøle og varmepumpe i stuen, takvifter på soverom. Det er ikke egen garasjeplass til denne leiligheten. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

For inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 675 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 500 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 375 euro
Gjelder leieforholdet for 5 personer koster det 50 euro mer per uke. Pris per måned ved langtidsleie (min. 6 ukers leie): 775 euro pluss strøm, vann og internett.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 120 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker, tannleger, optikere og norske menyer på flere restauranter, så hva mer kan man ønske seg …. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: https://www.spaniaservice.no

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-459587-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: VT-459587-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1973
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Annet
Soverom : 2
Bad : 1
Adresse : Carrer Joaquín Rodrigo, 3, Albir, Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca nord
Sted : Albir
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Utvendig dusj
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart