Cuesta 45 – Meget fin leilighet med fantastisk bassengområde

Beskrivelse

Meget fin leilighet med 2 soverom og fantastisk bassengområde like ved gamlebyen og kirkeplassen i Altea.

Leiligheten er over to plan med nyoppusset kjøkken, spisestue, stue og gang i 1. etasje og 2 soverom, flatskjerm med NRK 1,2 og 3, bredbånd og veranda med utsikt over bassengområdet og havet i 2. etasje. Ny oppussede bad i begge etasjer.

Romslig stue og spisestue for 6 personer, moderne og lekkert kjøkken med oppvaskmaskin, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, brødrister og alt man trenger for et behagelig opphold. 

En av byens flotteste bassengområder med stort basseng, barnebasseng, tennisbane og lekeplass. Ca 2 minutter til dagligvarebutikk og ca 10-12 minutter til stranden. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris for inntil 4 personer:
Pris per uke i høysesong: 850 euro
Pris per uke i mellomsesong: 625 euro
Pris per uke i lavsesong: 450 euro
Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på 50 euro per person per uke. Ta kontakt for priser ved langtidsleie.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise ved korttidsleie.
Obl. sluttrengjøring 150 euro og vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise ved langtidsleie.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved kortidsleie og 1 måneds leie ved langtidsleie.
Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd 6 uker før ankomst. Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal leien betales på forskudd for 2 mnd av gangen.

Dette er inkludert i leien

Ved korttidsleie er vann og internett inkludert, strøm kommer i tillegg. Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Det er egen strømmåler i boligen og strømmen leses av ved ankomst og avreise.

Om området

Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm, byen som aldri sover, hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er ca 130 km til Valencia.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med reg nr: AT-481502-A. According to Spanish law, the property is registered for hire with reg nr: AT-481502-A.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 847
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Cuesta de las Narices 45, Altea
Område : Costa Blanca Nord
Sted : Altea
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Utvendig dusj
Garasje
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart