La Capitana 14B – Flott enebolig med saltvannsbasseng

Beskrivelse

Fin villa, ferdigsstilt i 2004, med beliggenhet i nærområdet til Den Norske Skolen Costa Blanca i Alfaz del Pi. Boligen har høy standard, er meget velutstyrt og inneholder stor stue med åpen kjøkkenløsning og eget vaskerom, 3 soverom og 2 lekre bad. Flott saltvannsbasseng som er felles for to like boliger, som ligger på samme tomt. Boligen har høy tekninsk standard med isolasjon og vannbåren varme i stuen og på bad. Nye aircondition anlegg ble montert på alle soverom sommeren 2013. Det er også flatskjerm og trådløst nettverk. Barnevennlig og inngjerdet tomt med p-plass til 2 biler.

Rombeskrivelse

Boligen er på ca. 130 kvm over to plan med stor stue, åpen kjøkkenløsning, eget vaskerom, pluss 1 soverom og 1 bad i 1.etg. I 2 etg. er det 2 soverom og 1 bad med direkte utgang til balkong fra begge soverom. Flere solrike uteplasser på bakkeplan og mulighet for parkering for 2 biler inne på tomta. Info ute/terrasse Boligen har flere uteplasser, hvorav en utenfor stuen i 1. etg, ut mot bassenget og en balkong utenfor hovedsoverommet i 2 etg. Det er egen parkeringsplass inne på eiendommen. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris pr. uke i høysesosong: 1000 euro. Pris pr. uke i mellomsesong: 725 euro. Pris pr. uke i lavsesong: 575 euro. Pris pr. måned ved langtidsleie: 1150 euro pluss strøm, vann, gass og bredbånd. Obl. sluttrengjøring 125 euro ved korttidsleie. Obl. sluttrengjøring ved langtidsleie 175 euro. Vask av sengetøy/håndklær kommer i tillegg 15 euro per sett.

Innen 7 dager etter formell booking foreligger skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneders leie ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring forfaller 6 uker før ankomst.

Ved korttidsleie er strøm og vann inkludert. Gass kommer i tillegg og må kjøpes inn av leietaker.

Info om området

La Capitana ligger i urbanisasjon Escandinavia, som er nærområdet til Den Norske skolen Costa Blanca. Alfaz del Pi, som på arabisk betyr “fruktbar jord” har en lang og rik historie. I dag har området ca 20.000 innbyggere og med sitt gode klima og frodige landskap har byen blitt et meget populært reisemål for nordmenn. La Capitana ligger i et stille og vakkert område, ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz. Ca 3-4 km til Albir og ca. 3 km til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr), Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Alfaz del Pi. Området er kjent for sitt gode klima og med over 300 soldager i året er Costa Blanca et paradis på jord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442518-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg nr: VT-442518-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1390
Boligtype : Enebolig
Beliggenhet : Ved strand
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 3
Bad : 2
Adresse : Calle la Capitana, 14B 03580 Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca nord
Sted : Urb. Escandinavia, Alfaz del Pi
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart