Hipersol 1B – Leilighet med høy norsk standard

Beskrivelse

Flott og lys leilighet med sentral beliggenhet i Albir med gangavstand til stranden og alle service fasiliteter. Boligen er bygd med høy, norsk standard og det er lagt vekt på god lydisolering, gulvvarme, downlights i taket, 1. klasses senger/madrasser og tak og vegger ble malt hvite i 2018. Leiligheten er på 93 kvm inkl. terrasse på 12,5 kvm og ligger i 2. etg. i blokken Hipersol, som ligger ved golfbanen i sentrum av Albir. 2 soverom, 2 bad, stor stue med åpen kjøkkenløsning og utgang fra stuen til stor overbygd terrasse med hagemøbler og solstoler. Felles hage og flott bassengområde og heis. Leiligheten er pent innredet og velutstyrt og inneholder alt man trenger for et behagelig opphold. Ny flatskjerm og norske TV-kanaler, bredbånd, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, strykejern/brett, kaffetrakter og vannkoker. Leiligheten er egnet for bevegelseshemmede. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger. Rombeskrivelse Leiligheten har en praktisk og god planløsning med alle rom på ett plan og følgende romfordeling: Leiligheten innholder to soverom med 4 sengeplasser, gode senger og madrasser, to pene fliselagte bad, lys og fin stue med spisestue og velutstyrt kjøkken. Fra stuen er det utgang til en overbygd terrasse med hagemøbler og to solstoler.

Info ute/terrasse

Det er et stort felles hageanlegg med pen beplanting og basseng. For de som ønsker å slå noen baller på driverangen, så er det kun 50 meter gå. Fra en luftig og god terrasse har man utsikt over bassengområdet, byen og fjellene rundt. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: https://www.spaniaservice.no

Prisinformasjon

Pris pr. uke i høysesong: 725 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 525 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 450 euro
Ved flere personer enn 4 kommer et tillegg på 50 euro per person per uke.
Pris per måned ved langtidsleie (over 6 ukers leie): 1000 euro pluss strøm, vann, gass og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 130 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

L´Alfás, som på arabisk betyr “fruktbar jord”, har en lang og rik historie. I dag har området L´Alfás del Pi, som strekker seg over ca. 19 km2, om lag 20 000 innbyggere, hvorav ca halvparten er innflyttere fra ulike land. I tillegg kommer mange turister gjennom hele året. Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt sted å bo. Med ca 4000 tusen fastboende nordmenn i Alfaz kommune er det både norske legesentere, tannleger og optikere, så alt er lagt godt til rette for solhungrige nordmenn… Albirstranden er populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442520-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: reg nr: VT-442520-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 2285
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Hageutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Bulevar de los Músicos, 17, Albir, Alfaz del Pi, Spania
Område : Costa Blanca nord
Sted : Albir
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Solsenger
Utvendig dusj
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up