Flotte leiligheter med høy norsk standard

Beskrivelse

Velkommen til drømmeferie på Jardin Foya Blanca.
Jardin på Foya Blanca er det perfekte sted for dere som ønsker å komme til et trygt og fredelig anlegg med høy kvalitet og komfort. Leilighetene har samme planløsning og samme pris og inneholder 2 soverom og 2 bad, romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Høy norsk standard med varmekabler, aircondition og norske tv-kanaler. I dette flotte leilighetsanlegget kan store og små virkelig nyte det gode liv i vakre omgivelser og Jardin er kjent for sitt vakre hage og bassengområde.

Info ute/terrasse
Leilighetene ligger i et rolig og vakkert område på Foya Blanca. Området er barnevennlig og fritt for biler, og det er ikke få barn som har tatt sine første svømmetak i dette store bassenget. Jardin har også egen norsk vaktmester, som påser at hage og bassengområdet til enhver tid er velstelt og vakkert. Leilighetene ligger på andre siden av veien for det norske behandlingsenteret Reuma- Sol, hvor det er egen restaurant og en norsk dagligvarebutikk som har bl.a. ferskt brød og norske aviser.

Rombeskrivelse
Leilighetene er på et plan med følgende romfordeling:
To soverom og hovedsoverommet har dobbeltseng og eget bad.
Meget gode senger og madrasser med norske dyner og puter.
Leilighetene på A, B, og D-rekka har to bad, og leilighetene på C-rekka har et bad.
Stuen har TV med norske fjernsynskanaler.
Velutstyrt kvalitetskjøkken med bl.a. elektrisk komfyr og kjøle- og fryseskap.
Alle leilighetene har vaskemaskin og tilgang til bredbånd via hotspotsoner.

Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Info om området
Jardin Foya Blanca er bygget vegg i vegg med det kjente norske behandlingssenteret “Reuma Sol”.
På Reuma Sol kan du få fysikalsk eller aromaterapeutisk behandling, trene i anleggets treningsstudio eller bade i anleggets oppvarmede basseng. Det er også kafè og kiosk på området, med et flott utendørs svømmebasseng i tillegg til et innendørs. Restaurant og kafe.

Det er ca. 2 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand.
Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. For barna er det godt å vite at vi rundt Benidorm har attraksjoner som Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjørdyr!) Aqualandia og Terra Mitica, Europas største temapark.

Diverse Info
I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 2548
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : jardín nær Foya Blanca, Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca Nord
Sted : Foya Blanca, Alfaz del Pi
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Solsenger
Utvendig dusj
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up