Estrella III 3D – Flott leilighet med solfylt balkong

Beskrivelse

Fin leilighet med sentral beliggenhet i Albir med kort gangavstand til stranden og alle service fasiliteter. Leiligheten ligger i 4 etg. i blokk og har en solfylt balkong med utsikt til fjellene og Albiråsen. 2 soverom, 2 bad, stue med ny salong, kjøkken og eget vaskerom. Direkte utgang til overbygd og innglasset balkong med nye hagemøbler og solstoler. Felles hage og flott bassengområde med egen barnepool og tennisbane. Det er heis og egen p-plass i garasjeanlegget. Leiligheten er pent innredet med gode møbler, den er meget velutstyrt og inneholder alt man trenger for et behagelig opphold. Flatskjerm med norske TV-kanaler, bredbånd, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, strykejern/brett, kaffetrakter og vannkoker. For de som ønsker å slå noen baller på driverangen, så er det kun få meter gå. Det er aircondition med kjøling og varmepumpe i alle rom. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Korttidsleie for inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 725 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 550 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 450 euro
Ved flere personer enn 4 kommer et tillegg på 50 euro per person per uke.
Pris per måned ved langtidsleie (over 6 ukers leie): 900 euro pluss strøm, vann, gass og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring 125 euro og rens av sengetøy/håndklær 20,- euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 175 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459581-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: reg nr: AT-459581-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

Boligtype : Leilighet
Land :
Område :
Sted : Albir
Adresse : Boulevar de Los Musicos 7, Albir, Alfaz del Pi
Bolig ID : 2346

Romtyper

Soverom : 2
Bad : 2

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Utvendig dusj
Garasje
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad