Edf. Rotonda 1E – Lekker leilighet med 2 soverom

Beskrivelse
Edf. Rotonda 1E er en lys og lekker hjørneleilighet som ligger i norsk 2. etasje og har gode standard.  To soverom og pene, flislagte bad med dusj. Beliggenhet langs det gamle elveleiet i Albir, Boulevard de Los Musicos. Gangavstand til stranden og alle service fasiliteter. Leiligheten har vaskemaskin, kopper og karr, sengetøy og håndklær og den inneholder ellers det man trenger for et behagelig opphold. Det er ikke oppvaskmaskin.

Det er 2 soverom, 2 bad, stor stue med salong og spisestue, samt kjøkken med separat vaskerom. Deler av stuen som vender ut mot bassenget er innglasset, her er det sittegruppe og TV. Smakfullt innredet med god salong og spisestue og senger / madrasser av god kvalitet. Det er sentralanlegg med kjøle- og varmepumpe i alle rom, TV og bredbånd. Leilighetskomplekset har et flott bassengområde. Nytt stort basseng ble ferdigstilt våren 2018.

Ca 2 min. gange til begynnelsen av hovedgaten i Albir, som har mange butikker og et hav av gode restauranter. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva mer kan vi ønske mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter.

Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Prisinformasjon

Pris for inntil 4 personer:
Pris per uke i høysesong: 750 euro
Pris per uke i mellomsesong: 560 euro
Pris per uke i lavsesong: 440 euro
Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på 60 euro per person per uke.
Obl. sluttrengjøring 110 euro og vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise ved korttidsleie.
Obl. sluttrengjøring 150 euro og vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise ved langtidsleie.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved kortidsleie og 1 måneds leie ved langtidsleie.
Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd 6 uker før ankomst. Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal leien betales på forskudd for 2 mnd av gangen.

Dette er inkludert i leien

Ved korttidsleie er strøm, vann og internett inkludert. Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-481697-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: AT-481697-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 978
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Hageutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Cami vel de Altea 1E, Albir
Område : Costa Blanca nord
Sted : Albir

Fasiliteter

WiFi
Utvendig dusj
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin

Kart