Edf. Olsson – Fin og sentral leilighet med 2 balkonger

Beskrivelse
Lys og fin leilighet på ca 80 kvm med sentral beliggenhet i Albir, kort gangavstand til stranden og alle service fasiliteter. Leiligheten har to soverom, to bad, stue med salong og spisestue, kjøkken og eget vaskerom. To små balkonger med utsikt, den ene sydvendt og den andre vender mot nord-øst. Beliggenhet i 3. etg. i samme blokk som Den Norske Legeklinikken Costa Blanca. Det er heis og egen p-plass i garasjeanlegget. Leiligheten er pent innredet, velutstyrt og inneholder alt man trenger for et behagelig opphold. Flatskjerm med norske TV-kanaler, bredbånd, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, strykejern/brett, kaffetrakter og vannkoker. Nytt aircondition anlegg med kjøling og varmepumper ble montert i stuen og på hovedsoverom i juni 2015. Felles hageområde med basseng og utedusj.

Rombeskrivelse

Leiligheten er på ca 80 kvm med en praktisk og god planløsning med alle rom på ett plan og følgende romfordeling: Leiligheten innholder to soverom med 4 sengeplasser, gode senger og madrasser og godt med skapplass. To pene fliselagte bad, ett med badekar, det andre med en romslig dusj. Lys og fin stue med salong og spisestue, velutstyrt kjøkken og eget vaskerom. Fra stuen er det utgang til en overbygd liten balkong med utsikt over bassenget og fra stuen utgang til en liten balkong med utsikt mot nord-øst. Heis og egen parkeringsplass i garasjeanlegget under blokka. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Korttidsleie for inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 700 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 500 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 400 euro
Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på 50 euro per person per uke.
Langtidsleie (min. 6 ukers leie):
Pris pr. måned: 850 euro pluss strøm, vann og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring ved avreise 100 euro ved korttidsleie og 130 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy 15 euro pr. sett, kommer i tillegg til leien.
Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie.
Ved langtidsleie skal 1 måneds leie innbetales i depositum.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

L´Alfás, som på arabisk betyr “fruktbar jord”, har en lang og rik historie. I dag har området L´Alfás del Pi, som strekker seg over ca. 19 km2, om lag 20 000 innbyggere, hvorav ca halvparten er innflyttere fra ulike land. I tillegg kommer mange turister gjennom hele året. Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt sted å bo. Med ca 4000 tusen fastboende nordmenn i Alfaz kommune er det både norske legesentere, tannleger og optikere, så alt er lagt godt til rette for trygge og gode opphold for store og små. Albirstranden er populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er ca 2 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km syd fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-463875-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg NR: AT-463875-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1997
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Annet
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Pje. Hendel 2, Albir
Område : Costa Blanca nord
Sted : Albir
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Utvendig dusj
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart