Edf. Fin Playa – Meget bra leilighet med veranda på 43 kvm

Beskrivelse

Bra leilighet med sentral beliggenhet i Albir. Leiligheten ligger på hjørnet i 2. etg. og har en stor balkong på over 40 kvm med gode solforhold. En del av den store balkongen er innglasset, og dette rommet inneholder en dobbel sovesofa pluss en sammenleggbar ekstraseng. Leiligheten har ellers 2 soverom med 4 sengeplasser og godt med skapplass. To fliselagte bad, ett med dusj og ett med badekar. Velutstyrt kjøkken med kjøle- og fryseskap og elektrisk komfyr. Eget vaskerom med vaskemaskin. En lys og romslig stue med spisestue for 6 personer, ny salong og stor flatskjerm med norske tv-kanaler. Høy standard med aircondition i stue og begge soverom. Bredbånd og egen parkingsplass i garasjen. Leiligheten er smakfullt innredet med nye IKEA-møbler. Det er behagelige senger med gode madrasser og god kvalitet på inventar og interiør. Oppvaskmaskin, kaffetrakter, micro ovn og godt med kopper og karr, pluss sengetøy og håndklær. Nye hagemøbler, parasol og solsenger. Utsikt og ca 200 m til stranden. Meget velstelt og vakkert beplantet hageområde med huskestativ for de minste og stort basseng med egen barnepool. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris pr. uke i høysesong: 750 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 525 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 425 euro
Ved flere personer enn 4 kommer et tillegg på 50 euro per person per uke.
Pris per måned ved langtidsleie (over 6 ukers leie): 925 euro pluss strøm, vann og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 140 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Edf. Fin Playa Albir ligger i sentrum av Albir i C/ Joan Sebastian Bach no 17, som ikke er langt fra det store og kjente Hotell Kaktus. Det er 2 min. gange til stranden, hvor man finner “et hav” av gode restauranter og utesteder. Butikker er også i kort gangavstand fra leiligheten. Albirstranden er populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 2 km til Altea, med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442517-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: reg nr: VT-442517-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 2222
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Carrer J.S. Bach, 17, Albir, Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca nord
Sted : Albir
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Solsenger
Utvendig dusj
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart