De la Trona, Balcon de Altea – Lekker leilighet

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 1 etg. og inneholder en lys og fin stue med salong og spisetue for 6 personer, moderne og velutstyrt kjøkken med eget vaskerom, et soverom med dobbel sovesofa og en liten kontorløsning, pluss et bad med dusj. I underetg. er det hovedsoverom med dobbeltseng og eget bad med badekar, pluss et soverom med 2 enkle senger og eget bad med dusj. Alle soverom har doble garderobeskap og det er gode madrasser og senger, dyner og puter. Fra stuen er det direkte utgang til en balkong på ca 15 kvm. Leiligheten er meget godt utstyrt og med skuffer fulle av bestikk og ekstra servicer, og med små vakre pyntegjenstander, som er nøye utvalgt , gir leiligheten et godt inntrykk. Det er sentralvarme i alle rom, så det er en god og varm leilighet på vinterstid. Høy standard og nytt aircondition med kjøling og varmepumpe i stuen. Stort felles basseng med eget barnebasseng og tennisbane like utenfor døren og kort gangavstand til den gamle, vakre kirkeplassen i Altea. Egen parkingsplass i garasjeanlegget. Det er formiddagssol på balkongen.

Leiligheten ligger meget sentralt til på solsiden av Altea med kort gangavstand til gamlebyen, sentrum og stranden. Tre soverom med sengeplass til 6 personer og tre bad. Det er trådløst bredbånd og ny flatskjerm. Terrasse utenfor stuen med hagemøbler og havglimt.

Prisinformasjon

For inntil 6 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 825 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 625 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 500 euro
Ved flere personer kommer et tillegg på 50 euro per person per uke.
Ta kontakt for langtidsleiepris (over 6 ukers leie).
Obl. sluttrengjøring 120 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 150 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Altea ligger i provinsen Alicante, som er ca 65 km nord fra Alicante flyplass og 130 km sør for Valencia. Denne vakre middelhavsbyen ligger mellom Benidorm og Calpe på Costa Blanca nord, og tilbyr noen fantastiske naturomgivelser, bl.a. El Morro de Toix og Sierra Helada er blant de viktigste turattraksjonene. Altea er beskyttet mot kalde nordlige vinder av fjellene Bernia i nord og har et behagelig mikroklima hele året med gjennomsnitts- temperatur på 18 grader. Her bor ca 23 500 innbyggere, en stor andel er utenlandske turister, tiltrukket av lyset og sjarmen til denne vakre middelhavsbyen. Langs den 8 km lange kysten finner man svaberg, klipper og bortgjemte strender. Ved enden av “Mascarat” har strendene et krystallklart, turkist vann; dette er et ettertraktet vannsportreisemål. Strendene og Altea viktigste havn er lett tilgjengelige fra sentrum. Du kan nyte utsikten i den gamle bydelen hvis du går mot kirken “el Consuelo”, som ligger midt i hjertet av gamlebyen i Altea. Landsbyen har bevart sin tradisjonelle Middelhavs- arkitektur med sine blomsterinspirerte brosteinbelagte gater som inviterer til en spasertur eller man kan nyte lokale matretter i en av de mange restaurantene. Altea er kåret til en av Spanias vakreste byer og med sitt spesielle lys har ikke overraskende, poeter, forfattere og malere fra hele verden, valgt å bosette seg her. Urb. Balcon de Altea ligger på en sydvendt åsside med utsikt til havet. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima og vinteren ligner mest på en mild norsk sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter.Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt sted for turistene.

Albir og Alteastranden er populære, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er de berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden i Albir går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til et hav av hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er ca 2 km til Albir og 3 km til sentrum av Alfaz del Pi. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 8-9 km til Benidorm. Der finner man lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 65 km fra Altea.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 2093
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 3
Bad : 3
Adresse : c/ De La Trona, Altea
Område : Costa Blanca nord
Sted : Altea

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Utvendig dusj
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin

Kart

Scroll Up