Altea la Nova – Flott leilighet i 1. linje fra stranden med fantastisk havutsikt

Beskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til i 1. linje ved stranden i Altea med kort gangavstand til sentrum, marked, butikker og restauranter. Like utenfor døren er det tilgang til et stort og flott fellesbasseng og et vakkert beplantet hageanlegg, hvor det er koselige sittegrupper som gir skygge og le når det er som varmest. Middelhavet og stranden er bare 50 m unna og det er også en meget bra strandbar, som har gode tapas og alle berettigheter. Leiligheten ble pusset opp høsten 2019.  Altea Nova har en meget sentral beliggenhet, fantastisk utsikt og gode solforhold, så dette er et godt valg for årets feriebolig. Fin stue, velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, mikrobølgeovn, kaffemaskin og alt man trenger for et godt opphold. Flatskjerm med norske tv-kanaler og trådløst bredbånd. To soverom og to komplette bad med dusj. Direkte utgang til romslig terrasse fra stuen, med sittegruppe og hagemøbler. Aircondition i stuen og på hovedsoverommet, fine møbler og madrasser/senger av god kvalitet. Leilighetene ligger i et vakkert og sentralt boligområde med kort gangavstand til tog- og busstasjon, butikker og restauranter. Utsikten fra balkongen er helt fantastisk og bør oppleves. Det er felles inngjerdet parkeringsplass rett utenfor blokka. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris for inntil 4 personer:

Pris per uke i høysesong: 800 euro. Pris per uke i mellomsesong: 575 euro. Pris per uke i lavsesong: 435 euro. Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på 75 euro per uke. Obl. sluttrengjøring 100 euro ved korttidsleie og 140 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro per person. Pris ved langtidsleie: 1050 euro per måned. Langtidsleie er minimum 6 uker. Strøm, vann og internett kommer i tillegg ved langtidsleie, ved korttidsleie er dette inkludert.

Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 2 måneder ved langtidsleie. Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst. Ved langtidsleie skal leien betales på forskudd for 2 måneder av gangen.

Info om området

Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm, byen som aldri sover, hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er ca 130 km til Valencia.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-478379. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: AT-478379. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er vårt firma registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, our company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 3980
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Ved strand
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Clot de Mingot 10, Altea
Område : Costa Blanca nord
Sted : Altea
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Norske tv kanaler

Kart