Casa Morena – Fin og velholdt halvpart av en tomannsbolig

Om boligen

Sjarmerende bolig med 3 soverom, 3 bad og privat basseng nederst i Albiråsen. Gangavstand til strand og sentrum med et hav av restauranter og butikker. Flott uteplass med mange sittegrupper og utekjøkken. Store soverom med dobbeltsenger og gode madrasser. Kjøkken og bad er også romslige. Det er ikke aircondition i boligen, men gode takvifter på alle soverom.

Prisinformasjon

Boligen er ledig for kort- og langtidsleie. Leien fastsettes ut i fra antall leietakere og varighet på oppholdet. Ta kontakt så kommer tvi raskt tilbake med pris. Minimum 2 ukers leie i høysesong. Innen 7 dager etter at bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 2 måneders leie ved langtid. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring NOK 1.200,- ved korttid og NOK 1.600,- ved langtid. Vask av sengetøy/håndklær ved avreise NOK 96,- per sett.

Om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva kan vi ønske oss mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Firmaene har engelsk og norsktalende personale. Skulle det oppstå problemer med tv-kanaler eller nett, gis ingen refusjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459938-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg NR: AT-459938-A. Category: Standard.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1497
Boligtype : Enebolig
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Hageutsikt
Soverom : 3
Bad : 3
Adresse : Calle Morena 14B, Albir
Område : Costa Blanca nord
Sted : Albir
Land : Spania

Fasiliteter

WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Vifter
Grill
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up