Casa Linda – Stor og praktfull villa med 4 soverom

Beskrivelse

Som en vakker perle ligger Casa Linda i idylliske og rolige omgivelser i Alfaz. Eierne har nylig overtatt boligen, de har pusset opp og oppgradert både ute og inne. Hele boligen er på ca 300 kvm og består av 4 romslige soverom med til sammen 10 sengeplasser, 3 bad pl. et gjestetoalett, stor og lys stue med salong og spisestue for 8 personer, samt 60 tommer flatskjerm og internett. Utenfor soverommet i 2. etasje er det en stor balkong på ca. 40 kvm med fin utsikt. Fra stuen er det direkte utgang til bassenget. I tillegg til hovedhuset er det en liten casita (gjestehus) som ligger vegg-i-vegg med hovedhuset hvor det 4. og siste soverommet er. Casitaen inneholder eget bad med dusj. Hage og uteområde er pent beplantet med frukttrær, palmer og blomster. Solsenger og flere sittegrupper, hvor man også kan nyte en kald forfriskning i skyggen på de varmeste dagene. Barnevennlig eiendom med inngjerdet tomt. Aircondition med kjøle- og varmepumper i stue og på soverom. Nye møbler og senger av god kvalitet (kjøpt inn i mai 2018). Boligen er smakfullt innredet, meget velutstyrt og har høy standard. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine boliger.

Prisinformasjon

Prisen fastsettes ut fra antall leietakere og varighet på oppholdet. Innen 7 dager etter at bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneder ved langtidsleie. leien forfaller til betaling6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring 150 euro og vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett i tillegg ved korttidsleie. Ved langtidsleie er renholdet 200 euro.

Dette er inkludert

Ved kortttidsleie er vann, gass og bredbånd inkludert. Det er egen strømmåler i boligen, som leses av ved ankomst og avreise, så strøm kommer i tillegg til leien.

Info om området

Casa Linda ligger i gaten bak den norske klubben og det er få minutters gange til Costa Blanca Supermarcado, Consum og fredagsmarkedet i Alfaz del Pi og busstopp hvor det går jevnlig rutebuss til Albir, Altea og Benidorm. Det er et rolig boligområde. Det er ca 2,5 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1096
Boligtype : Villa
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 4
Bad : 4
Adresse : Carrer Borret 27, Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca Nord
Sted : Alfaz del Pi
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Garasje
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up