Casa Heidi – Ny og flott enebolig

Beskrivelse

Casa Heidi er en helt ny og flott enebolig (ferdigstilt 2016) i urb. San Rafael i Alfaz del Pi. Boligen er meget velutstyrt og smakfullt innredet med god kvalitet på møbler og interiør. Alt er nytt og lekkert, det er senger med gode madrasser, norske dyner og puter. Lys og lekker stue med salong og åpen kjøkkenløsning, Flatskjerm med norske tv-kanaler og bredbånd. Aircondition i stuen og alle tre soverom. Oppvaskmaskin, vaskemaskin, elektrisk komfyr, kaffetrakter og annet man trenger for et behagelig opphold. Alle rom på et plan, barnevennlig og inngjerdet tomt. Eget basseng med saltvannsbasseng og stor fin uteplass. Flott sittegruppe utenfor stuen, hvor man sitte i skyggen under markisen og ha full oversikt over bassenget og grøntområdet.

Det er også en uteplass på skyggesiden av huset, hvor man kan slappe av på den varmeste tiden på dagen. Stor og solfylt tomt med plass til parkering av to bilder inne på tomten. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Info om området

Urbanisasjon San Rafael er et boområde som ligger i vakre og rolige omgivelser ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Casa Heidi ligger ikke langt fra det norske behandlingssenteret “Betanien Sykehjem”. Det er ca 3 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-459575-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: VT-459575-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 2570
Boligtype : Enebolig
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Annet
Soverom : 3
Bad : 1
Adresse : Carrer Londres, 3, Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca Nord
Sted : Alfaz del Pi

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Hårføner
Grill
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up