Casa Håheim – Fantastisk villa med saltvannsbasseng

Beskrivelse

Casa Håheim er en meget velholdt og flott enebolig med beliggenhet like utenfor Albir sentrum. Boligen er på to plan med 3 soverom, 2 fine bad, stor stue med salong, spisestue og lekkert kjøkken i 1. etg. Det er bygd nok et soverom oppe på deler av takterrassen, som inneholder en dobbeltseng, en køyeseng og eget bad. Komplett utekjøkken med koke- og grill muligheter og kjøleskap. Høy standard med eget saltvannsbasseng med belysning og varmepumpe, aircondition, sentralfyring, norske tv-kanaler og bredbånd. Ved siden av bassenget er det nok et komplett bad, samt utedusj og vaskerom. Velholdt og meget velutstyrt bolig med flere uteplasser og en takterrasse med fantastisk utsikt, her kan man virkelig nyte det gode liv i solens land. Huset er lekkert og smakfult innredet med gode møbler i alle rom. I Casa Håheim har man alt man trenger for et godt opphold, stor flatskjerm, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffetrakter, kjøl- og fryseskap, I tillegg er det gode dyner og puter og godt med sengetøy og håndklær. Solfylt eiendom med to parkeringsplasser inne på tomten. Boligen gir et meget godt inntrykk og kan anbefales på det sterkeste. Mulighet for oppvarmet basseng etter avtale med tillegg i prisen.

Rombeskrivelse

Boligen er på to plan med følgende romfordeling:1. etg: 3 soverom, hvorav to med dobbeltseng og det siste med 2 køyesenger. Til sammen 8 sengeplasser. Det er senger med gode madrasser, dyner og puter.2 pene fliselagte bad, pluss eget bad med inngang fra bassengsiden. Stor og fin stue med åpen løsning til et lekkert kjøkken. Sittegruppe med to godstoler pluss skinnsalong med 2 og 3 seter. Stor flatskjerm med norske og utenlandske kanaler.

2. etg.

Deler av takterrassen er bygd om til et flott soverom med en dobbeltseng, en køyeseng og eget bad. Boligen er meget velutstyrt og smakfullt innredet med god kvalitet på møbler og interiør.

Uteområdet / terrasse

Casa Håheim har flere fine uteplasser og eget saltvannsbasseng med utedusj, eget komplett utebad og vaskerom med vaskemaskin. Boligen ligger i et rolig boområde nederst i Albiråsen, eiendommen er inngjerdet og sikret med gitterporter. Beliggenhet ca. 500 m fra stranden og sentrum i Albir. Egne parkeringsplass inne på tomten. Uteplasser med fine hagemøbler foran og bak boligen. Det er solsenger og egen takterrasse med en fantastisk utsikt over fjellene og byen. Det er utegrill på gass, og gassbeholdere må leietakerne betale og kjøpe inn etter behov. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Costa Blanca Nord til et attraktivt område. Man kan oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått navnet sitt gravert i hellene.

Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand.

Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Prisinformasjon

Leien fastsettes ut fra antall leietakere og varigheten på oppholdet.
Ta gjerne kontakt og vi sender raskt et pristilbud.
Boligen er aktuell for kort og langtidsleie, prisene variere ut fra årstider og sesong, så vennligst oppgi ønsket leieperiode.
Obl. sluttrengjøring 180 euro og vask av sengetøy / håndklær 20 euro per sett. kommer i tillegg til leien ved korttidsleie.
Ved langtidsleie er renhold ved avreise på 220 euro pluss vask av sengetøy og håndklær 20 euro per sett.
Dersom bredbånd er ønskelig kommer dette i tillegg ved langtidsleie på 40 euro pr. måned.
Norske tv-kanaler er inkludert. Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved kortidsleie og 1 måneds leie ved langtidsleie.
Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd 6 uker før ankomst.
Ved langtidsleie (min. 2 mnd leie) skal leien betales på forskudd for 2 mnd av gangen.
Dersom oppvarmet basseng er ønskelig på vinteren, må dette bestilles i god tid før ankomst.
Prisen for oppvarmet basseng er 90 euro per uke.

Dette er inkludert i leien

Ved korttidsleie er vann og internett inkludert. Strøm kommer i tillegg til leien og strømmåler blir avlest ved ankomst og avreise.

Viktig info: i alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne etter ankomst. Firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-459583-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg NR: VT-459583-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Detaljer

Boligtype : Villa
Land :
Område :
Sted : Albir
Adresse : Carrer Tauro 6, Albir, 03581 l'Alfàs del Pi
Bolig ID : 456

Romtyper

Soverom : 4
Bad : 4

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Hårføner
Grill
Norske tv kanaler

Kart

Compare Listings

Tittel Pris Utsikt Skriv Areal Beliggenhet Soverom Bad