Casa Fortuna – Nyoppusset og meget flott enebolig

Beskrivelse

Casa Fortuna er en stor og fantastisk flott enebolig med velholdt hage og eget basseng. Hovedboligen har 4 soverom og 8 sengeplasser pluss en “hybelleilighet” med to soverom og ytterligere 4 sengeplasser. Hovedhuset er på et plan med et velutstyrt og tipp, topp, moderne kjøkken, eget vaskerom med vaskemaskin, stor og lekker stue med to salonger og spisestue, 4 soverom og 3 vakre fliselagte bad. Vegg i vegg med garasjen er det en liten hybelleilighet med 2 soverom, kjøkken og bad. Meget høy standard med aircondition, bredbånd og norske tv-kanaler. Takterrasse med flott utsikt. Hele eiendommen er inngjerdet og barnevennlig og Casa Fortuna ligger i et rolig og pent boområde ca 1,5 km fra sentrum i Albir.

Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Info om området
Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt sted. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også mange av disse som har fått navnet sitt gravert i hellene.

Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter.

Det er ca 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info
I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 2513
Boligtype : Villa
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Annet
Soverom : 6
Bad : 4
Adresse : Senderò de la Barrina, 9, Albir, Alfaz del Pi, Spania
Område : Costa Blanca Nord
Sted : Albir
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
Utvendig dusj
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Hårføner
Grill
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up