Casa Bonita – Sjarmerende enebolig

Beskrivelse

Casa Bonita er en sjarmerende enebolig med flott basseng og den er ledig for kort- og langtidsleie. Boligen er på 157 kvm, har 3 soverom, 2 bad, kjøkken, stue og spisestue. Alle rom ligger på et plan. Ved bassenget er det komplett utekjøkken med spisebord, TV og grillmuligheter. Det er flere sittegrupper og solsenger på uteområdet. Eiendommen er solfylt, og inngjerdet og barnevennlig. Fra takterassen ser man fjellene og havet i det fjerne. Boligen inneholder alt man trenger for et godt opphold, kjøl- og fryseskap, kaffetrakter, vaskemaskin, oppvaskmaskin, aircondition/varmepumper i alle soverom og i stuen. Det er internett og norske tv-kanaler og god kvalitet på møbler og senger. Kort gangavstand til Alfaz sentrum. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger. Linkene til kalenderne på Spaniaservice sine boliger er ikke aktivert.

Prisinformasjon

Priser oppgitt ved forespørsel. Ved korttidsleie kommer strøm, vask av sengetøy og sluttrengjøring i tillegg. Ved langtidsleie kommer strøm, vann, gass, bredbånd, vask av sengetøy og sluttrengjøring ved avreise i tillegg. Ved korttidsleie er internett og vann inkludert.

Obl. sluttrengjøring 120 euro ved korttid og 180 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro per sett.

Depositum: en ukes leie ved korttid og 2 måneders leie ved langtid.

Om området

Det er ca 3 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom kanaler eller internett blir borte i perioder, gis det ingen kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-464566-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg NR: AT-464566-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1462
Boligtype : Enebolig
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 3
Bad : 2
Adresse : Sierra del Montgo 44, Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca nord
Sted : Alfaz del Pi
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Solsenger
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Grill
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up