Beniarda – Flott, nyoppusset leilighet med spektakulær utsikt

Beskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til på solsiden av Altea med kort gangavstand til strand, sentrum, marked og gamle kirkeplassen. Med sine lyse og vakre rom, sentrale beliggenhet og fantastiske utsikt med gode solforhold, er dette et godt valg for årets feriebolig. Leiligheten er på 100 kvm fordelt på to plan. Lekker stue og åpen kjøkkenløsning, moderne og flott kjøkken med oppvaskmaskin, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, brødrister og alt man trenger for et behagelig opphold. Flatskjerm med norske tv-kanaler og tilgang til trådløst bredbånd. To soverom og to komplette bad, pluss en liten sovealkove. Direkte utgang til terrassen fra stuen og også egen balkong utenfor hovedsoverommet. Godt med skapplass. Meget høy standard med aircondition i alle rom, nye fine møbler og senger av god kvalitet. Leilighetskomplekset har seks etg., heis og egen p-plass i garasjeanlegget. Leilighetene ligger i et vakkert og sentralt boområde med kort gangavstand til tog- og busstasjon, butikker og restauranter. Utsikten fra balkongene er helt fantastisk og bør oppleves. Det er også tilgang til en felles terrasse, som ligger i samme etg. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris for inntil 4 personer:

Pris per uke i høysesong: NOK 7.500,-. Pris per uke i mellomsesong: NOK 5.400,-. Pris per uke i lavsesong: NOK 4.100,-. Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på NOK 800,- per uke. Obl. sluttrengjøring NOK 1.000,- ved korttidsleie og NOK 1.400,- ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær NOK 115,- per person. Strøm, vann og internett kommer i tillegg ved langtidsleie. Ta kontakt for pris ved langtidsleie. Langtidsleie er minimum 6 uker.

Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 2 måneder ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst. Ved langtid skal leien betales på forskudd for 2 måneder av gangen.

Info om området

C/ Beniarda ligger 2 min. gange fra den gamle vakre kirkeplassen i Altea, som ligger på Costa Blanca Nord. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm, byen som aldri sover, hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er ca 130 km til Valencia.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-459585-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: VT-459585-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1706
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Carrer Beniarda 1, Altea
Område : Costa Blanca nord
Sted : Altea
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Garasje
Privat parkering
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up