Balcon de Albir – Velholdt og pen leilighet

Beskrivelse

Fin leilighet i et rolig boområde, ca 300 m fra supermercado Mendoza i Albir, med gangavstand til stranden og alle service fasiliteter. Leiligheten ligger i norsk 2 etg. i blokk og har en solfylt balkong med utsikt til fjellene, Albiråsen og et fint bassengområde. 2 soverom, 1 bad, stue med salong, åpen kjøkkenløsning og eget vaskerom med vaskemaskin. Kjøkkenet har elektrisk komfyr, micro, kaffetrakter og et lite kjøleskap. Det er ikke oppvaskmaskin i denne leiligheten. Direkte utgang til balkongen fra hovedsoverom og stue. Balkongen har sittegrupper med gode hagemøbler. Felles hage og flott bassengområde med egen barnepool. Det er heis i blokka. Leiligheten er pent innredet med gode møbler, TV og bredbånd. Leiligheten er ellers godt utstyrt. Det er aircondition med kjøling og varmepumpe i stuen. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris oppgir ved forespørsel. Strøm, vann og internett er inkludert ved korttidsleie, ved langtidsleie kommer dette i tillegg.

Info om området

Leiligheten ligger 350 meter til det kjente store supermarkedet Mendoza i Albir, i samme gate ligger det mange restauranter og butikker på rekke og rad.

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 2298
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Hageutsikt
Soverom : 2
Bad : 1
Adresse : Carrer de Tritó, 15, Albir, Alfaz del Pi, Spania
Område : Costa Blanca nord
Sted : Albir
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Utvendig dusj
Garasje
TV
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up