Balcon Bajo C – Lekker leilighet med høy, norsk standard

Beskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til på solsiden av Altea (Balcon de Altea) med kort gangavstand til strand, sentrum, marked og gamle kirkeplassen. Med sine lyse og store rom, sentrale beliggenhet og fine utsikt er dette et godt valg for årets feriebolig. Leiligheten er på ca 90 kvm pluss innglasset terrasse (hvor man kan åpne glassdørene helt), med stor stue og spisestue for 6 personer, moderne og lekkert kjøkken med oppvaskmaskin, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, brødrister og alt man trenger for et behagelig opphold. Stor flatskjerm med norske tv-kanaler og tilgang til bredbånd. To soverom, begge med egne og lekre bad. Direkte utgang til terrassen fra stuen og hovedsoverommet. Godt med skapplass. Leiligheten er tilrettelagt for rullestolbrukere med alle rom på et plan. Meget høy norsk standard med aircondition, gulvvarme og norske dyner og puter. Leilighetskomplekset har fire etg og heis. Det er ikke ledig garasjeplass til denne leiligheten, men alltid ledige p-plasser like utenfor døren. Leilighetene ligger i et stille og rolig boområde med kort gangavstand til tog- og busstasjon. Stort felles basseng med egen barnepool og tennisbane “like utenfor døren”.

Rombeskrivelse

Om stuen: Stor stue med skinnsofa og ny flatskjerm, lekker spisestue for 6 personer og åpen kjøkkenløsning. Direkte utgang fra stuen til terrassen. Moderne og pent møblerte rom.

Om kjøkken: Velutstyrt og lekkert kjøkken med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap m.m.

Om badene: To eksklusive og flislagte bad, begge med dusj og dide. Vaskemaskin med norsk brukerveiledning på gjestebadet.

Om soverommene: To moderne og pent møblerte soverom med 4 sengeplasser, meget gode madrasser og godt med skapplass. I tillegg er det en sammenleggbar ekstra seng på hovedsoverommet.

Uteplass: Direkte utgang til terrassen fra stuen og hovedsoverom. Uteplassen har hagebord med 4 sitteplasser, 2 solsenger og utsikt til Middelhavet Leiligheten er meget praktisk innredet og har livsløpsstandard som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Info ute/terrasse Leiligheten ligger i 1. etg. i blokk og har en solfylt terrasse med utemøbler og solsenger, hvor man kan nyte utsikten over Middelhavet. Her bor man sentralt og førsteklasses både ved kort- og langtidsleie. Stort felles basseng med egen barnepool og tennisbane som ble ferdigstilt i juni 2006. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Pris for inntil 4 personer:

Pris per uke i høysesong: 800 euro. Pris per uke i mellomsesong: 575 euro. Pris per uke i lavsesong: 435 euro. Dersom det gjelder 5 personer kommer et tillegg på 60 euro per uke. Obl. sluttrengjøring 100 euro ved korttidsleie og 140 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro per person. Strøm, vann og internett kommer i tillegg ved langtidsleie. Ta kontakt for pris ved langtidsleie. Langtidsleie er minimum 6 uker.

Innen 7 dager etter bookingen er mottatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttid og 2 måneder ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring skal betales på forskudd senest 6 uker før ankomst. Ved langtid skal leien betales på forskudd for 2 måneder av gangen.

Info om området

Balcon de Altea ligger på en sydvendt åsside med solrik og fri utsikt til havet. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm hvor man blandt annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: https://www.spaniaservice.no Linkene til kalenderen for ledige leieperioder er ikke i bruk.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442519-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg nr: VT-442519-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1743
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Calle Menut 1-3, Altea
Område : Costa Blanca nord
Sted : Altea
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Utvendig dusj
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart