Bajo E, Balcon de Altea – Flott leilighet med nydelig utsikt

Beskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til på solsiden av Altea med kort gangavstand til strand, sentrum, marked og gamle kirkeplassen. Med sine lyse og store rom, sentrale beliggenhet og fine utsikt er dette et godt sted å bo og de private eierne kaller leilighet bajo E “Casa Paradis”. Leiligheten er på ca 100 kvm pluss stor terrasse, stor stue og spisestue for 6 personer, moderne og lekkert kjøkken med oppvaskmaskin, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, brødrister og alt man trenger for et behagelig opphold. Flatskjerm med norske tv-kanaler og tilgang til bredbånd. Tre soverom, hvorav ett med dobbeltseng, ett med to enkle senger og det siste med en køyeseng og 2 sengeplasser. To pene og fliselagte bad. Direkte utgang til terrassen fra stuen og hovedsoverommet. Godt med skapplass. Leiligheten er godt tilrettelagt for rullestolbrukere med alle rom på et plan. Høy norsk standard med aircondition i stuen og på hovedsoverommet, gulvvarme og norske dyner og puter. Leilighetskomplekset har fire etg og heis inkl. garasjen i underetg. med egne p-plasser. Leilighetene ligger i et stille og rolig boområde med kort gangavstand til tog- og busstasjon. Stort felles basseng med egen barnepool og tennisbane “like utenfor døren”. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

For inntil 6 personer:
Pris pr. uke i høysesong: NOK 7.900,-
Pris pr. uke i mellomsesong: NOK 5.900,-
Pris pr. uke i lavsesong: NOK 4.800,-
Ved flere personer kommer et tillegg på NOK 500,- per person per uke.
Ta kontakt for langtidsleiepris (over 6 ukers leie).
Obl. sluttrengjøring NOK 1100,- og rens av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen NOK 1.300,-.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Balcon de Altea ligger på en sydvendt åsside med solrik og fri utsikt til havet. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 2174
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Sjøutsikt
Soverom : 3
Bad : 2
Adresse : c/ Menut 1, Altea
Område : Costa Blanca nord
Sted : Altea
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Solsenger
Utvendig dusj
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up