Avda. de Valencia – Koselig leilighet med 5 min gangavstand til strandpromenaden

Beskrivelse

Leiligheten ble pusset opp i 2015, lys og koselig med gode møbler, gardiner, senger og gode madrasser. Meget sentral beliggenhet i Altea i et rolig boområde ca 5 min. gange fra strandpromenaden. Romslig stue med salong og spisestue, flatskjerm og norske tv-kanaler, 2 soverom med 4 sengeplasser, pent fliselagt bad, og en balkong utenfor stuen. Godt utstyrt med moderne kjøkken, oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker, kjøle- og fryseskap og elektrisk komfyr. Leiligheten ligger i norsk 2. etg, og det er heis i bygget. Bredbånd er installert. Eget vaskerom med vaskemaskin ved siden av kjøkkenet. Det er en stor felles takterrase med sol hele dagen og en fantastisk utsikt over byen, havet og fjellene. Nytt supermarked i 1. etg. i samme blokk og med maks 5 min. gange til strandpromenaden, ligger alt til rette for et godt opphold i solens land.

Prisinformasjon

For inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 675 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 485 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 350 euro
Pris per måned ved langtidsleie (min. 6 ukers leie): 750 euro pluss strøm, vann og internett.
Obl. sluttrengjøring 80 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 120 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 2 måneders leie innbetales.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale.

Om området

Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm, byen som aldri sover, hvor man blant annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er ca 130 km til Valencia.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459584-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg NR: AT-459584-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 1908
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Annet
Soverom : 2
Bad : 1
Adresse : avda de Valencia 23, Altea
Område : Costa Blanca Nord
Sted : Altea

Fasiliteter

Air condition
WiFi
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up