Alfaz del Sol 65 – Fin leilighet med høy standard

Fin leilighet med 1 soverom, som ligger i det kjente leilighetskomplekset til Selvaag Pluss, i Alfaz del Sol. Prosjektet består av totalt 153 ferdigstilte leiligheter med trygghet, service og opplevelser – fordelt på 16 hus. Leilighetene er 2-roms og 3-roms i størrelser fra 58 til 79 kvm. Leilighetene ligger i hus som er to eller tre etasjer høye. Høy standard, norske tv-kanaler og dyner og puter. Leiligheten er på 58 kvm og inneholder stort og velutstyrt kjøkken, stue, 1 soverom, 1 bad og eget vaskerom. Trådløst nettverk er installert og kan bestilles mot et tillegg i prisen på NOK 450,- per måned ved langtidsleie. Stor ny flatskjerm med norske tv-kanaler. Prosjektet inkluderer bl.a: Elektrisk gulvvarme i alle gulv og god lydisolasjon. Inngjerdet område og vakttjeneste med oppvarmet felles basseng. Servicesenter med blandt annet en frisør, en restaurant og en kafe. Oppvarmet basseng i vinterhalvåret. Nytt sentralanlegg med varme og kjøling i alle rom som ble montert i 2018.

Rombeskrivelse

Leiligheten er på 58 kvm og har følgende planløsning: Lys og lekker stue med sofa, godstol og en liten tv med norsk kanaler. Utgang til terrassen fra stuen og soverommet. Åpen løsning med et velutstyrt og romslig kjøkken. Eget vaskerom med ny vaskemaskin. Et soverom med dobbeltseng og gode madrasser. Et stort bad med dusj.

Info ute/terrasse

Leiligheten er en hjørneleilighet i 1. etg. og har en solfylt og romslig terrasse med hagemøbler. Boligene ligger i rolige og trygge omgivelser, hvor hele uteområdet er inngjerdet. Uteområdene er vakkert beplantet og det er store fellesområder med svømmebasseng og to boblebad. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger. Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: https://www.spaniaservice.no

Prisinformasjon
Pris pr. uke i høysesong: 500 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 425 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 350 euro

Ved langtidsleie (minimum 6 ukers leie) er prisen 725 euro per måned.
Obl. sluttrengjøring 85 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 100 euro. Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Alfaz del Sol ligger litt utenfor sentrum av Alfaz del Pi på Costa Blanca Nord. Med over 300 soldager i året og et godt microklima er dette området ettertraktet for nordmenn. Boligområdet, ligger i åsen ovenfor Alfaz del Pi sentrum, inne i et etablert og trygt boområde. Man kan se Middelhavet fra området, men det er likevel langt nok fra sjøen til at lokalklimaet er tørrere, svalere og dermed mer behagelig enn nede ved vannet. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km lenger syd.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442523-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the accommodation is registered for hire with: reg nr: VT-442523-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Detaljer

ID : 3210
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Annet
Soverom : 1
Bad : 1
Område : Costa Blanca Nord
Sted : Alfaz del Pi
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Utvendig dusj
TV
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Norske tv kanaler

Kart