Albir Parc 3D – Koselig leilighet med 3 soverom og meget sentral beliggenhet i Albir

Info om boligen

Koselig leilighet i hjertet av Albir med 3 soverom og 2 bad. Meget sentral beliggenhet, bare få minutters gange til strand, restauranter og butikker. Leiligheten ligger i norsk 4. etasje (spansk 3. etasje)og har en liten innglasset terasse med ny sofa og utsikt over det flotte hage- og bassenganlegget som har eget barnebasseng. Barnevennlig område som er inngjerdet og pent beplantet. Kjøkken, stue, flatskjerm med norske tv-kanaler og aircondition med kjøling og varmepumpe i stuen. 3 soverom og 2 bad, hvorav hovedsoverommet har dobbeltseng og eget bad. De andre soverommene har en enkeltseng med mulighet for ekstraseng på det ene rommet. Alle soverommene har takvifter. Det ene badet har badekar og det andre har dusj. Det er et godt utstyrt kjøkken med eget vaskerom og vaskemaskin. Det er ikke oppvaskmaskin. Velholdt borettslag i rolige og vakre omgivelser. Også bredbånd er installert.

Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: https://www.spaniaservice.no

Prisinformasjon

Korttidsleie for inntil 5 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 725 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 550 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 450 euro
Ved flere personer enn 5 kommer et tillegg på 75 euro per person per uke.
Pris per måned ved langtidsleie (over 6 ukers leie): 900 euro pluss strøm, vann, gass og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 130 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området
Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva kan vi ønske oss mere….

Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter.

Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info
I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Detaljer

ID : 3877
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Fjellutsikt
Soverom : 3
Bad : 2
Adresse : Bulevard dels Musics, 8-10, Alfaz del Pi, Spania
Område : Costa Blanca Nord
Postnummer : 03581
Sted : Albir
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Utvendig dusj
TV
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Norske tv kanaler

Kart