Albir Parc 2D – Lys og fin leilighet i sentrum

Beskrivelse
Lys og flott leilighet i hjertet av Albir med 3 soverom og 2 bad. Meget sentral beliggenhet bare få minutters gange til strand, restauranter og butikker. Leiligheten ligger i norsk 3. etg. og har sydvendt balkong utenfor stuen. Utsikt over det flotte hage- og bassenganlegget som har eget barnebasseng. Barnevennlig område som er inngjerdet og pent beplantet. Kjøkken med eget vaskerom, stue med ny sofa og godstol, spisestuebord og 4 stoler, flatskjerm med norske tv-kanaler. Aircondition i stua med kjøling og varmepumpe. På to av soverommene er det dobbeltseng, og på det siste er det en god dobbel sovesofa. Eget bad til hovedsoverommet. Velholdt borettslag i rolige og vakre omgivelser. Leiligheten er velutstyrt og inneholder alt man trenger for et godt opphold, godt med sengetøy, håndklær, kopper og karr. Bredbånd er installert. Egen p-plass i garasjeanlegget under blokka. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

For inntil 5 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 700 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 550 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 450 euro
Gjelder leieforholdet for 6 personer koster det 50 euro mer per uke. Pris per måned ved langtidsleie (min. 6 ukers leie): 925 euro pluss strøm, vann og internett.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 120 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva kan vi ønske oss mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-466975-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: AT-466975-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 2017
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Sentralt
Utsikt : Hageutsikt
Soverom : 3
Bad : 2
Adresse : Calle Manuel de Falla, 4, Albir, Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca nord
Sted : Albir

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Utvendig dusj
Garasje
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Hårføner
Norske tv kanaler

Kart